Chciałabym jakoś przedzielić kuchnię z pokojem. Nie mam miejsca na wybudowanie ścianki działowej dlatego pomyślałam o zamontowaniu takiej elektrycznej rolety. Czy waszym zdaniem to dobry pomysł? Wydaje mi się że będzie wyglądało to trochę dziwnie ale nic innego nie przychodzi mi do głowy.
| offline  fiorina majster  |  | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Konto usunięte praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  klaczak.com.pl praktykant  | Serdecznie polecamy nasze drzwi harmonijkowe. | 
|  | |
| offline  bud fachowiec    | Zdecydowanie polecałbym estetyczny parawan. Roleta taka o jakiej mówisz wyglądałaby co najmniej zjawiskowo. Taki ładny parawan powinien załatwić sprawę. | 
|  | |
| offline  NoNameUser inżynier    | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  fenny doświadczony  | Wiesz co a nie lepiej wstawić jakąś małą ściankę działową? Można bardzo fajnie takie rzeczy zrobić i ulepszyć w ten sposób mieszkalną przestrzeń. Ciekawe pomysły jeśli chodzi o łączenie kuchni z pokojem widziałam na n-design.pl. Z pewnością znajdziesz tam inspirację dla swoich pomieszczeń. :) | 
|  | |
| offline  Szalonymax majster  | |
|  | |
| offline  bud fachowiec    | Można ewentualnie sprawę rozwiązać wstawiając lekką ściankę z regipsu a miejscami udekorować ją używając w tym celu luksfery. Różnokolorowe pustaki szklane z pewnością dodają uroku wnętrzom. | 
|  | |
| offline  Rafaello majster    | |
|  | |
| offline  pegi00 praktykant  | |
|  |