Czym udekorować domek?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

3 sierpnia 2010, 11:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiem, że na astronomiczną zimę trzeba jeszcze poczekać lecz ja już szukam ciekawych pomysłów na dekorację domu. W tamtym roku miałam cały domek w lampkach lecz przerażają mnie ostatnimi latami rachunki za prąd. Może macie jakiś pomysł jak tanio i ładnie udekorować domek?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2010, 11:07

No tak niestety znam ten ból z rachunkami za światło, my postanowiliśmy wraz z żoną, w tym roku udekorować ozdobnymi łańcuchani takimi jak na choinkę, do tego ładne stroiki, a może jeszcze do zimi poszukamy czegoś w sklepach internetowych tam napewno będzie dużo rzwiązań

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2010, 10:49

Zamiast typowych lampek może lepiej zainwestować w wiszące zabudowane świeczniki. Będziesz wtedy mogła zapalać świeczki bez obawy, że płomień zgaśnie przy najmniejszym podmuchu. Z pewnością to bardziej oszczędne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2010, 11:00

Nie wiem czemu ale ja jestem jednak za takim typowym świątecznym wystrojem. Im więcej lampek tym lepiej i ładniej. Faktycznie sporo płaci się za prąd ale efekt jest świetny. Żaby zaoszczędzić włączaj ozdoby od popołudnia to pory kiedy kładziesz się spać.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2010, 14:54

A może zamiast oświetlenia na prąd, rozejrzysz się za takim bezprzewodowym? Lampki, lampiony, na baterie, świeczki, albo takie, które świecą o ciemku?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2010, 15:16

Owszem mamy. Oprócz funkcjonalnych mebli dysponujemy też licznymi elementami dekoracyjnymi:) Zapraszam na pewno coś wykombinujemy:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 09:07

O tak ja lubię coś u Was wyszukać:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak urządzić sypialnię? Liczba postów: 377 Grupa: Ciekawe pom... Zakup łóżka to jedna z tych decyzji, których raczej nie podejmuje się na kilka lat, dlatego warto dobrze przemyśleć wybór. Przeglądając różne modele, odwiedziłe...
  • Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21376 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 196

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */