offline fiorina majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Ekspert_Komfortu praktykant
|
Uważam, że to bardzo fajny, designerski pomysł.
Najbliższa rodzina zastosowała taki dodatek w meblach
kuchennych i przyznam, że jako ozdoba i swojego rodzaju
gadżet to bardzo fajne rozwiązanie. Szczególnie
wieczorem, tworzy się klimatyczny, niebieskawy półmrok.
Czy jest to rozwiązanie praktyczne? Cóż kwestia gustu,
jako ozdoba jak najbardziej świetnie to wygląda i tworzy
fajny efekt. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline balbinka majster
|
|
|
| |
offline plastuś doświadczony
|
|
|
| |
offline fenny doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline GunsNRoses inżynier
|
|
|
| |
offline medagrrro doświadczony
|
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
|
|
| |
offline jammal majster
|
diody jako oświetlenie punktowe sprawdzają się świetnie,
dobrze wkomponowane na przykład w witryne dają rewelacyjne
oświetlenie na porcelane czy inne kolekcje, tak samo mozna
bardzo fajnie podswietlic obrazy |
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
No ja tez jestem za takim rozwiązaniem, kiedy trzeba po coś sięgnąć nie trzeba od razu zapalać głównego światła bo takie diody w zupełności wystarczą. Ja posiadam takie w segmencie w kuchni i jestem bardzo zadowolona, a co sądzicie o takich diodach w meblach pokojowych ? |
|
|
Diody w meblach
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 109 Grupa: Najnowsze t... Zauważyłem że najwięcej spadku energii mam kiedy siedzę bez przerwy przez kilka godzin przy komputerze. Zacząłem więc szukać rozwiązań i natrafiłem na biurka z....
- Potrzebuję mebli na zamówienie Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Zawsze podobały mi się meble skandynawskie, z tym że ich składanie nie jest proste, zwłaszcza te meble są skomplikowane, dlatego następnym razem zdecyduję się n...
- kupno mebli Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Też dużo osób kupuje meble w sieciówkach, bo można trafić fajne rzeczy, szczególnie w tym skandynawskim klimacie. Fakt, że składanie bywa mordęgą, ale od tego j...
- nowoczesne kuchnie Liczba postów: 247 Grupa: Najnowsze t... Tak, podzielam w zupełności zdanie poprzedników. Choćby nie wiem jak piękna była kuchnia jeżeli nie jest ergonomicznie urządzona i nie jest dla użytkowanika wyg...
- Czarna łazienka Liczba postów: 46 Grupa: Najnowsze t... czarna łazienka wydaje mi się ciemna, zimna i bardzo... męska... ale jak ktoś tak lubi to proszę bardzo. Łatwo jest teraz dobrać czarny brodzik czy kabinę prysz...