Witam! Ciekawe rozwiązania znajdziecie również na targach
domu inteligentnego. W dniach 25-27 październiku 2012 na
terenie SOHO FACTORY w Warszawie, przy ulicy Mińskiej 25
odbędą się pierwsze polskie targi - DOM INTELIGENTNY.
O czym będą? Między innymi:
- nowoczesne i ekologiczne rozwiązania domu
- technologie inteligentnego zarządzania budynkiem
- wystawa szeroko rozumianych systemów audio/video i
kina
Co w zamian? Dla odwiedzających: mnóstwo gadżetów, sale
kinowe oraz nowości elektroniczne... Przyjdź, warto...
P.S. Hale targowe będą czynne od godziny 9.00 do 18.00
przez trzy dni targowe.
Wejściówka dzienna kosztuje 15 pln (ulgowa 10 pln),
wejściówka trzydniowa kosztuje 30 pln. Wejściówki są
indywidualne.
Do czego prowadzi brak wentylacji w domu
«
Powrót do artykułu: Do czego prowadzi brak wentylacji... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jak praktycznie wykorzystać wolny czas? Liczba postów: 27 Grupa: Budowa i re... Ja sprawdzam, co dzieje się lokalnie. Ostatnio odkryłam stronę, na której pojawiają się wiadomości z ostatniej chwili Piaseczna . Wszystko w jednym miejscu, prz...
- Jak wybrać idealny projekt domu? 10 wskazówek Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Czy taki projekt można jeszcze zmienić?
- Ile musimy czekać na dobrą ekipę fachowców do bud... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Chciałabym również porozmawiać o umowie i kwestii rozliczenia. W sieci posiłkuje się takimi poradami - https://kb.pl/porady/zatrudniasz-ekipe-b udowlana-jakie-um...
- Logistyka wewnątrz magazynowa sposobem na oszczędn... Liczba postów: 17 Grupa: Budowa i re... Przy nietypowych gabarytach zawsze był problem z podnoszeniem, ale jak zobaczyłem trawers miproFork TWJ na https://mipromet.pl/osprzet-do-wozkow-wi dlowych/trawe...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 21 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...