Dobra Lampka do pokoju dziecka

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

11 grudnia 2017, 13:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć,
Postanowiłem kupić w końcu porządną lampkę na biurko dla mojego syna. Czy możecie mi coś polecić, ponieważ nie do końca wiem jakie rozwiązanie będzie dobre szczególnie dla jego wzroku. Liczę na Waszą pomoc :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2017, 01:15

No najlepiej aby było to światło dopasowane do nauki oraz czytania, bo to właśnie nieodpowiednio dobrane światło może znacząco pogorszyć wzrok naszych dzieci. Osobiście szukałbym czegoś wśród lampek Led-owych :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2017, 10:46

Mój poprzednik ma rację, ja ostatnio kupiłem lampę LED model Siera w sklepie JBPartner. To wysokiej jakości lampa biurkowa wyposażona w dotykowy włącznik z 3-stopniową regulacją jasności świecenia oraz nowoczesny panel świetlny LED COB. Co ważne lampa wyposażona jest w ergonomiczny przycisk dotykowy z regulacją jasności świecenia pozwalając na dopasowanie jej do indywidualnych potrzeb. Polecam Ci przynajmniej ją sprawdzić :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2017, 09:43

Ostatnio właśnie sprawdzałem to rozwiązanie, bo jednak potrzebuję dobrej lampki szczególnie teraz gdy wieczory są naprawdę długie a wzrok strasznie się męczy przy zwykłym świetle. Wczoraj ją zamówiłem i zobaczymy, czy się sprawdzi :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2018, 20:18

Lampka jest naprawdę ok. Używam jej od kilku miesięcy. Z informacji które znalazłem jej żywotność to aż 50.000h, do tego posiada bezpieczne zasilanie 5V dla lamp i wspominany już wcześniej zmiękczający filtr Eye - Protection. Widać różnicę już po kilku dniach :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2018, 12:54

Ja zamawiałem z allegro taką lampkę. Jest tam tego dużo. Pozwól też synowi zadecydować jaki kształt lampki chce.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2018, 21:41

Bardzo dobrej jakości i w przeróżnych ciekawych wzorach lampy dla dzieci najszybciej znajdziesz nie w sieciówkach, a w mniej obleganych sklepach z oświetleniem. Moim zdaniem są one bardziej oryginalne i służą dużo dłużej. Poza tym lubię pochwalić się czymś, czego nie ma żaden znajomy w mieszkaniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2018, 09:08

Moim zdaniem można spokojnie wybrać fajną i ciekawą lampkę do pokoju dla dziecka na biurko w sklepach internetowych, wystarczy poszukać oraz określić jaki budżet posiadamy na ten cel. Polecam również górne źródło światła w postaci lampy sufitowej.

www.Kulimar.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2018, 11:57

Kupiliśmy dla naszej córki wspomniany model Siera i jesteśmy zadowoleni. Córka już nie narzeka na ból oczu. Do tego fajnie, że można ją w pełni regulować co do wysokości i mocy świecenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2018, 20:45

Ja lampkę mam ale zastanawiam się nad oświetleniem ogólnym w sensie czy lepiej zwykłe żarowe żarówki kupić czy led, coś takiego https://www.ultra-elektro.pl/150-zarowki-led- mr16 o barwie zimnej, czy to będzie naturalne i nie będzie męczyło oczu? Czytałem że te ledowe są lepsze.

Ten post był edytowany przez termik dnia: 8 lutego 2018, 21:31
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20931 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 248

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */