Polecam Wam wszystkim sprawdzić sobie stronę, na której znajdziecie ofertę restauracji Harem w Mielnie - pizza mielno , która oferuje różnorodne menu, w tym np. pizza, burgery, ryby i dania obiadowe. Pizza, burgery, ryby, makarony czy lekkie sałatki to propozycje chętnie wybierane zarówno przez rodziny z dziećmi, jak i osoby odwiedzające nadmorskie kurorty podczas wakacyjnych wyjazdów.
offline adamcy23 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: GabrielOxisk praktykant |
linked here |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline johnhargen2 praktykant
|
Cześć wszystkim, bardzo fajny wątek, bo sam często szukam sprawdzonych miejsc na dobry obiad albo wieczorny wypad. Od siebie też mogę polecić kilka lokali, ale podzielę się świeżym odkryciem. W ostatnią podróż służbową trafiłem do restauracji, która ładnie łączy nowoczesne podejście do kuchni z taką domową atmosferą — naprawdę przyjemne zaskoczenie. A jeśli ktoś lubi czasem zmienić klimat i zjeść coś innego niż klasyczna polska kuchnia, to coraz częściej zaglądam też na https://rockyspin.com.pl – nie jest to może stricte restauracyjny adres, ale mają tam fajną selekcję miejscówek z ciekawym zapleczem rozrywkowym, szczególnie jak ktoś szcza oryginalnych połączeń smaków z fajną oprawą. Wracając do klasycznej gastronomii — w Łodzi bardzo dobrze wspominam "Anatewkę" (świetny żurek i pieczony schab), a w okolicy Gdańska "Fishermann" nadmorski, idealny po spacerze. Ważne, żeby restauracja nie tylko dobrze karmiła, ale też miała klimat – bo na jedzeniu nie kończy się dobre wyjście. A wy co polecacie na Śląsku albo Podkarpaciu? Może ktoś testował jakieś nowe miejsca w Krakowie z kuchnią gruzińską albo ukraińską? Chętnie sprawdzę. Dzięki za wszystkie namiary w wątku, kilka już zapisałem. |
|
| |
Gość: Robertglype praktykant |
her comment is here compass wallet |
|
| |
offline cierra.lemke praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google |