Gość: tommy32 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: tomek030 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: juditt praktykant |
Przy bardziej skomplikowanym leczeniu stomatologicznym coraz częściej pojawia się potrzeba dokładniejszej diagnostyki. Szukając informacji lokalnie, trafiłam na hasło tomografia komputerowa kielce, bo takie badanie pozwala lekarzowi zobaczyć znacznie więcej niż na zwykłym zdjęciu i lepiej zaplanować dalsze leczenie. |
|
| |
Gość: piorew2 praktykant |
|
|
| |
Gość: piorew2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Piotrek122 kierownik
|
Jeżeli szukacie artykułów higienicznych do gabinetu stomatologicznego to odsyłam do https://potrzebujetego.pl/ wszystko co potrzeba w dobrej cenie |
|
| |
Gość: julian234e praktykant |
|
|
|
Dobry sklep stomatologiczny
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Zakupy przez internet Liczba postów: 851 Grupa: Trudne tema... Ja również chętnie robię zakupy online i cieszę się, że można wygodnie zamówić różnorodne produkty spożywcze bez wychodzenia z domu. Włoskie oliwy i kawy znajdz...
- Szkolenia? Liczba postów: 115 Grupa: Trudne tema... Ciekawe jest, jak wiele szkoleń można znaleźć specyficznie dla sektora publicznego! Dla urzędników i pracowników instytucji rządowych czy samorządowych szczegól...
- Porady biznesowe Liczba postów: 368 Grupa: Trudne tema... Zgadzam się z przedmówcą, że kwestia odpowiedniej kadry jest bardzo ważna. Sam też zastanawiam się, czy nie zacząć zlecać rekrutowania i generalnie zajmowania s...
- Magazyn wyposażenie Liczba postów: 293 Grupa: Trudne tema... A czy wiecie, gdzie możecie zakupić paleciaki i wózki widłowe na magazyn? Bardzo duży wybór takich sprzętów ma w swojej ofercie sklep Zeppelin. Są to między inn...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 673 Grupa: Trudne tema... Warto zadbać o swoje zdrowie psychiczne i zdecydować się też na pomoc psychologa. Możliwości jest bardzo dużo - ja polecam od siebie takie rozwiązanie jak Porad...