Dobry sklep stomatologiczny

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

4 grudnia 2025, 08:14

Zgadzam sie: good 0 bad

To pierwszy gabinet, w którym naprawdę poczułam, że ktoś się mną zajmuje z troską, a nie “na szybko”. Od planu leczenia po wykonanie – wszystko super. Wpadłam na nich dzięki www.dentalcare.biz.pl/#.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2025, 14:08

Perfekt Med bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Miła atmosfera i normalne podejście do pacjenta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2025, 17:41

Przy bardziej skomplikowanym leczeniu stomatologicznym coraz częściej pojawia się potrzeba dokładniejszej diagnostyki. Szukając informacji lokalnie, trafiłam na hasło tomografia komputerowa kielce, bo takie badanie pozwala lekarzowi zobaczyć znacznie więcej niż na zwykłym zdjęciu i lepiej zaplanować dalsze leczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2026, 08:45

Długo szukałam gabinetu, gdzie nie będę się bać wizyty – i w końcu znalazłam. Czysto, nowocześnie, z ludzkim podejściem. Wszystko zaczęło się od www.dentalcare.biz.pl/#.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2026, 09:19

Leczenie ortodontyczne nakładkami przebiega bez zarzutu – wygoda, dyskrecja i naprawdę widoczne zmiany. Wszystkie informacje znalazłem wcześniej na www.dentalcare.biz.pl/#.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2026, 10:34

Jeżeli szukacie artykułów higienicznych do gabinetu stomatologicznego to odsyłam do https://potrzebujetego.pl/ wszystko co potrzeba w dobrej cenie

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 11:29

Byłem w Perfekt Med, profesjonalnie i konkretnie, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakupy przez internet Liczba postów: 851 Grupa: Trudne tema... Ja również chętnie robię zakupy online i cieszę się, że można wygodnie zamówić różnorodne produkty spożywcze bez wychodzenia z domu. Włoskie oliwy i kawy znajdz...
  • Szkolenia? Liczba postów: 115 Grupa: Trudne tema... Ciekawe jest, jak wiele szkoleń można znaleźć specyficznie dla sektora publicznego! Dla urzędników i pracowników instytucji rządowych czy samorządowych szczegól...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 368 Grupa: Trudne tema... Zgadzam się z przedmówcą, że kwestia odpowiedniej kadry jest bardzo ważna. Sam też zastanawiam się, czy nie zacząć zlecać rekrutowania i generalnie zajmowania s...
  • Magazyn wyposażenie Liczba postów: 293 Grupa: Trudne tema... A czy wiecie, gdzie możecie zakupić paleciaki i wózki widłowe na magazyn? Bardzo duży wybór takich sprzętów ma w swojej ofercie sklep Zeppelin. Są to między inn...
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 673 Grupa: Trudne tema... Warto zadbać o swoje zdrowie psychiczne i zdecydować się też na pomoc psychologa. Możliwości jest bardzo dużo - ja polecam od siebie takie rozwiązanie jak Porad...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20612 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 296

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >