Dom ze spienionego polistyrenu- co sadzicie ?

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

21 sierpnia 2012, 17:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam.
Co sadzie na temat samonośnych systemów zabudowy opartych na spienionym polistyrenie ???? Moze ktos wybudował sobie domek w tej nowoczesnej technice ?
Prosze o wszelkie informacje .
Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2012, 23:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja widziałem, że buduje się tak niektóre domy. Jest świetna firma, której głównym zajęciem jest budowa domów jednorodzinnych i wiem, że oni budują tym systemem na życzenie klienta. Sam się nad tym zastanawiam w sumie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplenie budynku Liczba postów: 230 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek Old Castle doda budynkowi historycznego uroku, a obok niego można zamontować nowoczesne przeszklenia z betonu i drewna. Przy...
  • dom parterowy Liczba postów: 43 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, klinkier z King Klinker to ponadczasowe rozwiązanie dla elewacji wentylowanej, gwarantujące doskonałą izolację i trwałość. Dzięki narzędziu Ka...
  • Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 47 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych King Size to elegancja w dużym formacie i minimalna liczba fug. Paleta barw od czerwieni po antracyt pozwala s...
  • studnia głębinowa Liczba postów: 121 Grupa: Ekologiczny... Studnia głebionowa to świetny wybór, który zdecydowanie zmniejszy rachunki za wode w przeciągu kilku lat jak nie miesiecy, więcej info tutaj. Ze swojej strony d...
  • Wolny czas Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... escape road 2 features intuitive controls, making it easy for players to navigate and dodge obstacles. The arrow keys allow for precise steering, essential for....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19974 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 205

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >