Drewmax drzwi Rusiec

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

9 listopada 2012, 13:11

Zgadzam sie: good 3 bad

Chciałbym powiedzieć coś na temat tej firmy. Zakupiłem sobie od nich drzwi drewniane coś własnie tego typu http://www.drewmax-drzwi.pl/oferta,8-186,N i powiem wam ze to jest super jakość. Tak swobodnie sie zamykają i otwierają bo byli zamontować jeszcze. Jestem bardzo zadowolony z ich usług i moge w pełni polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2012, 10:28

Zgadzam się tutaj z tą opinią, u mnie tak samo przyjechali zamontowali i wszystko działa bez zarzutu. Przy wyborze drzwi mogłam liczyć zeby mi poradzili jaki kolor mam wziąść i jaki typ.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2013, 11:42

Powiem tylko krótko że drzwi mają świetne.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2013, 13:59

Zgadzam sie: good 2 bad

No jesli chodzi o moje zdanie to jestem zadowolony. Fajnie ze sa w stanie wyjechac nieco dalej by je wstawic. Jak gadalem przez telefon to typ byl bardzo mily, wyrazal chec pomocy nawet.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2013, 11:15

Zgadzam sie: good 1 bad

Jakość drzwi zrobiła na mnie najlepsze wrazenie, wszystko poszło tak jak oczekiwalam wiec również dolaczam do zadowolonych ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2013, 09:25

Zgadzam sie: good 0 bad

nie powiem złego słowa na ich temat. drzwi zamawiałem do siebie już dwukrotnie, dwukrotnie dostawa na czas, dwukrotnie montaż bez problemów. oczywiście same drzwi naprawdę dobrej jakości. cieszy mnie, że istnieje taka firma w mojej okolicy, naprawdę solidna pozycja na polskim rynku. polecam ze względu na jakość!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 227 Grupa: Firmy budow... Great interior design ideas! Creativity really makes a difference when it comes to decorating a space. And if you ever need a quick mental break, wordle unlimey...
  • hala namiotowa Liczba postów: 39 Grupa: Firmy budow... Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę firmy SUR FBD, specjalizującej się w dostarczaniu nowoczesnych rozwiązań informatycznych dla Służb Utrzyma...
  • Własną działalność gospodarczą Liczba postów: 73 Grupa: Firmy budow... Raz jeszcze... zobacz, jak Ci na działalność wpłynie system Berberis. Powinien dać diametralną zmianę, a jak dużą, to zależy od wielu czynników. Docelowo można....
  • Remont mieszkania Liczba postów: 87 Grupa: Firmy budow... Witam, Jeśli jesteście w trakcie remontu domu, to polecam Baluss https://baluss.pl/uchwyty-do-szkla Firma specjalizuje się w szerokiej gamie komponentów do bal...
  • The Power of Surah Yaseen PDF in Difficult Times Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Life is full of ups and downs, and in those tough moments, turning to the Qur’an brings unmatched comfort. The Yaseen pdf is a peaceful refuge — a Surah filled....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19827 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 191

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >