Drewniane okna

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

4 marca 2020, 21:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Drewniane okna zaproponowane przez https://rotombud.pl/ świetnie odnalazły się w naszym nowym domu. Prezentują się świetnie, wprost designersko. To bardzo interesujące połączenie nowoczesnego budownictwa z klasycznymi rozwiązaniami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2020, 20:08

Ja także uwielbiam okna z drewna. Moim zdaniem bardzo dobrze komponują się zarówno w nowoczesnych, jak i eleganckich wnętrzach. Drewno posiada dużą trwałość i poprawia mikroklimat w pomieszczeniach. Ja zamówiłem okna od firmy www.muszynscy.pl i jestem z nich zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2020, 12:23

Też postanowiłem zainwestować w okna drewniane. Jeżeli mieszkacie w okolicach Torunia to polecam wam zapoznać się z ofertą https://drzwi-okna-bramy.com.pl/okna/okna-dre wniane/ Oni mają szeroki wybór okien w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2020, 08:26

Akurat jeśli chodzi o wybór okien to zdecydowanie mogę polecić Ci, żebyś zwrócił uwagę na ofertę przygotowaną przez Anex Okna jeżeli chodzi o dobrą cenę, topowe marki, uczciwe podejście do klienta i jednocześnie pełne wsparcie ze strony obsługi klienta jak tylko pojawiają się dodatkowe pytania. Dzięki nim wszystko przebiegło zgodnie z planem i też bez problemów zmieściliśmy się w ustalonym budżecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2020, 10:49

No właśnie jak to z tymi oknami jest, te drewniane dają rady w porównaniu z PCV? Chodzi mi o szczelność i czyszczenie bo to chyba najważniejsze. Jakiś godny polecenia producent na Podkarpaciu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2020, 18:41

U mnie są Fakro Innoview i powiem szczerze, że dam im 5. Za bardzo dobrą izolacyjność, estetykę i tłumienie hałasu na czym mi bardzo zależało. Jest to na pewno wyższa półka jakościowa okien, a to ważne, bo przecież okna się kupuje na lata

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2020, 08:43

W mojej opinii jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru dobrej stolarki okiennej to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Domega Poznań https://domega.pl/ w przypadku których możecie liczyć na dobrą jakość, przystępny zakres cenowy i rzetelne podejście do klienta podczas realizacji. Warto sprawdzić i mam nadzieję, że efekt końcowy również u Was będzie jak najbardziej zadowalający!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2020, 15:59

Jak szukacie ładnych okien drewnianych dobrej jakości to ja polecam wam tego https://okna.waw.pl/ producenta. Od nich okna montowane miałem jakiś rok temu i jak do tej pory jestem zadowolony. Są szczelne, nie słychać hałasów z zewnątrz, kupił bym je bez wahania ponownie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2020, 20:58

Przyznam szczerze, że mnie osobiście okna drewniane, szczególnie te z oferty https://zebrano.eu/ bardzo przypadły do gustu. Przede wszystkim bowiem pochodzą one od cenionych producentów i charakteryzują się zarówno najwyższą jakością, jak również niebanalną stylistką. Ponadto decydując się na zakup w tym miejscu, możemy oczywiście skorzystać także profesjonalnego montażu, a asortyment jest tutaj naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2020, 16:08

A nie zastanawialiście się nad oknami z PVC lub aluminiowymi ? Są trwałe, nie wymagają konserwacji i zachowują swoje parametry przez długie lata. Koneserzy wyglądu drewna mogą wybrać okna PVC w foliach, które do złudzenia przypominają drewno nawet w dotyku. W moim odczuciu to praktyczniejsze i dużo trwalsze rozwiązanie. Proponuję sprawdzić ofertę firmy Kapica z opolskiego. Produkują okna z PVC-U w systemach Schuco, które są znane z bardzo bogatego wybór kolorów drewna w różnych gatunkach

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19974 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 208

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >