Drewniane podłogi: jak zabezpieczyć podłogę z drewna

« Powrót do artykułu: Drewniane podłogi: jak zabezpieczyć podłogę... | « Powrót do grupy: Wnętrza

29 marca 2015, 13:29

Zgadzam sie: good 0 bad

szczerze mówiąc akurat tego produktu nie znam, choć jestem na bieżąco ze wszelkimi impregnatami i lakierobejcami - niedawno zabezpieczaliśmy sosnową podłogę. Użyliśmy jednak sprawdzonego produktu - lakierobejcy vidaronu. Nie dość, że jest wydajna (30 m2/l), to jeszcze na skutek żelowej konsystencji nie chlapie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2017, 10:12

Bardzo wydajny jest również wosk, w saicos można zobaczyć. Moim zdaniem tego typu zabezpieczenia są najlepsze do podłóg drewnianych. Poza tym każda deska wymaga pielęgnacji, więc należy o nią dbać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2017, 13:02

Wosk czy mleczko dobrej firmy w zupełności tutaj wystarczy aby podłoga zachowała naturalny blask. My pastujemy ją kilka razy w roku, chyba 3 lub 4 i to naprawdę zdaje egzamin.

www.Zddesign.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2017, 14:50

Tutaj http://www.podlogi.com.pl można zakupić podłogi drewniane oraz różnorodne preparaty. Warto tam sobie zerknąć, sprawdzić ich ofertę, a przy zakupie dowiedzieć się o produkty, które są najlepsze do danej podłogi. W ten sposób na pewno nie popełnimy błędu.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2017, 11:11

Ja zawsze stawiam na wysoką jakość, wole dołożyć i mieć świadomość, że podłoga posłuży mi przez lata oraz że pięknie się prezentuje. Właśnie dlatego wybrałem naturalna deskę dębowa Chene, dosyć często chwaloną na forum i zresztą słusznie bo prezentuje najwyższą jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Drewniana podłoga na długie lata Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę podlogi24.net , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Podłogi24 specjalizujący się w sp...
  • Odważne kolory wracają do salonów. Trendy, które d... Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza Sam interesuję się aranżacją wnętrz i przy takich zmianach zawsze zwracam uwagę na dobór odpowiednich kolorów. Ostatnio trafiłem na https://centrumkolorow.pl, g...
  • Wymarzona łazienka Liczba postów: 42 Grupa: Wnętrza W mojej opinii jeżeli szukacie przede wszystkim dobrej jakości i jednocześnie profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru pięknych i jednocześnie funkcjonalnych....
  • Domowa sauna marzeń Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza A co myślicie o tym - https://www.ogrod.domy.house/sauny-ogrod owe. Ile trzeba wydać na rozwiązanie, które się sprawdzi w warunkach domowych. Podpowiecie mi mode...
  • Porządek, dostęp, wygoda. System spiżarni, który z... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza A well-designed pantry makes everyday cooking easier by keeping everything organized and within reach. The same sense of creativity and smart planning makes Inf...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21325 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 486

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */