Gość: deannrn60 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: queenvk9 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Miguelinjub praktykant |
|
|
| |
Gość: bruceat8 praktykant |
|
|
| |
Gość: mirkaa praktykant |
Chcę drukować zdjęcia na domowy użytek, ale boję się, że zamienniki tuszu nie będą miały tak dobrej jakości jak oryginały. Wiem, że https://www.checinski.com.pl/aranzacje/wybor- i-konserwacja-tuszu-do-epson-expression-home-xp-3100-dla-lep szych-wydrukow/ omawia jakość wydruku. Czy ktoś z Was używa sprawdzonych zamienników atramentów Claria do tego modelu Epson i jak ocenia ich trwałość w albumie lub w ramce? Czy warto kupować droższe, markowe zamienniki (np. ActiveJet) z gwarancją jakości, czy te tańsze, z nowym chipem, są tak samo dobre dla XP-3100? |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kazik99 fachowiec
|
Jeśli ktoś planuje zakup nowego sprzętu do firmy, sklep z drukarkami daje dużo większy wybór niż zwykłe markety. Można znaleźć rozwiązania bardziej wydajne i dopasowane do codziennej pracy bez zbędnych kompromisów. |
|
| |
offline vDawidos inżynier
|
Kseropak Kraków zapewnia rozwiązania dostosowane do
różnych potrzeb związanych z przygotowaniem dokumentów i
materiałów drukowanych. Usługi takie jak skanowanie,
ksero oraz druk umożliwiają szybkie i sprawne
przetwarzanie treści w różnych formach. Wydruki kolorowe
i czarno-białe wykonywane są z zachowaniem odpowiedniej
jakości, co wpływa na ich czytelność i estetykę.
Istotnym elementem oferty jest laminowanie, które chroni
dokumenty przed uszkodzeniami, oraz oprawa drutowa
zapewniająca wygodę użytkowania. Dodatkowo dostęp do
internetu pozwala na przygotowanie plików lub ich korektę
bezpośrednio przed realizacją. Wszystkie te elementy
tworzą spójną ofertę, która umożliwia kompleksowe
przygotowanie materiałów w jednym miejscu, bez
konieczności korzystania z wielu usługodawców. |
|
|
Drukarka - jaką wybrać ?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Moda Liczba postów: 6630 Grupa: Trudne tema... Moda i styl to dla wielu osób sposób wyrażania siebie, a dzięki różnorodności dostępnej w sieci każdy może znaleźć coś dla siebie. Warto zerknąć na strony propo...
- Kartony do wysyłki płyt meblowych Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Cześć, prowadzę sklep z płytami meblowymi i szukam porządnych kartonów do wysyłki. Chodzi mi o opakowania, które będą naprawdę wytrzymałe, bo takie produkty są....
- praca i co dalej Liczba postów: 275 Grupa: Trudne tema... Hej, na pierwszy rzut oka to wygląda jak zabawa, ale pewnie jest druga strona medalu. Ciekawi mnie jak bardzo to jest „praca” a jak bardzo luz. Myślę nad tym i...
- Czy umiecie ze sobą rozmawiać ? Liczba postów: 79 Grupa: Trudne tema... Zastanawialiście się kiedyś, jak ważna jest psychoterapia w naszym życiu? Ostatnio miałam okazję porozmawiać z koleżanką, która zaczęła chodzić na sesje i mówił...
- Oferty biznesowe Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... Zastanawialiście się kiedyś, jak wygląda rozwój biznesu na rynku międzynarodowym? Miałam ostatnio okazję rozmawiać ze znajomym, który zajmuje się eksportem i ws...