Gość: deannrn60 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: queenvk9 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Miguelinjub praktykant |
|
|
| |
Gość: bruceat8 praktykant |
|
|
| |
Gość: mirkaa praktykant |
Chcę drukować zdjęcia na domowy użytek, ale boję się, że zamienniki tuszu nie będą miały tak dobrej jakości jak oryginały. Wiem, że https://www.checinski.com.pl/aranzacje/wybor- i-konserwacja-tuszu-do-epson-expression-home-xp-3100-dla-lep szych-wydrukow/ omawia jakość wydruku. Czy ktoś z Was używa sprawdzonych zamienników atramentów Claria do tego modelu Epson i jak ocenia ich trwałość w albumie lub w ramce? Czy warto kupować droższe, markowe zamienniki (np. ActiveJet) z gwarancją jakości, czy te tańsze, z nowym chipem, są tak samo dobre dla XP-3100? |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kazik99 fachowiec
|
Jeśli ktoś planuje zakup nowego sprzętu do firmy, sklep z drukarkami daje dużo większy wybór niż zwykłe markety. Można znaleźć rozwiązania bardziej wydajne i dopasowane do codziennej pracy bez zbędnych kompromisów. |
|
|
Drukarka - jaką wybrać ?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Agencje ochrony Liczba postów: 388 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 476 Grupa: Trudne tema... Coraz więcej przedsiębiorców zwraca uwagę nie tylko na księgowość, ale również na kwestie związane z bezpieczeństwem finansowym firmy. Temat odpowiednich zabezp...
- Porady biznesowe Liczba postów: 378 Grupa: Trudne tema... Jeżeli prowadzisz firmę i współpracujesz z zagranicznymi kontrahentami, to warto zwrócić szczególną uwagę na kwestie podatkowe związane z transakcjami międzynar...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 713 Grupa: Trudne tema... Przy napiętym harmonogramie dnia każda zaoszczędzona godzina ma znaczenie. Właśnie dlatego zainteresowałem się dietami pudełkowymi. Zamiast planować zakupy i co...
- Potrzebuje porady prawnej Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Warto korzystać z usług specjalistów w danej branży. żywica na taras