Drzwi wewnętrzne

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

3 marca 2016, 11:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Zastanawiamy się właśnie nad drzwiami wewnętrznymi. Mojej żonie podobają się takie drzwi przesuwne szklane http://www.republikaszkla.pl/system/drzwi-przesuwne/ ja nie jestem do nich przekonany. Nie wiecie, jak sprawdzają się w praktyce takie przesuwne drzwi? Czy będą funkcjonalne? Nie chcę za chwilę ich zmieniać na tradycyjne..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2016, 10:46

Wybór drzwi wewnętrznych jest naprawdę szeroki,wszystko na dobrą sprawę zależy od tego jaki budżet posiadacie na ten cel,a z naszej strony możecie liczyć na pomoc podczas wyboru dodatków,w tym klamek,zobaczcie na www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2016, 11:53

Zgadzam sie: good -1 bad

Generalnie rzecz biorąc teraz w wielu sklepach internetowych można liczyć na fajne,ciekawe rabaty i promocje. Wystarczy tylko poszukać,a takim dobry adresem jest www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2016, 16:26

Drzwi przesuwne fajna sprawa, u nas się sprawdzają, zrobiliśmy w kuchni dzięki temu zapachy nie niosą się na całe mieszkanie i unikamy zderzenia z drzwiami z sąsiadujących pomieszczeń. Jeśli nadal poszukujecie, zahęcam do odwiedzenia tego sklepu http://multiform.pl/oferta/drzwi/drzwi-wewnet rzne

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2016, 06:59

Ja się upierałam przy przesuwnych i poszliśmy niepotrzebnie w koszty. Wymieniliśmy drzwi wewnętrzne na persecto i teraz jest ok. Jednak tradycyjne drzwi w naszym przypadku okazały się lepsze. Kolekcję fajnych drzwi możesz zobaczyć na http://persecto.pl/drzwi

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 19:52

Pamiętajcie też o dobrym montażu. Bez tego nie ma mowy o przyjemnym korzystaniu z drzwi czy czegokolwiek tego typu.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2016, 10:41

Faktycznie bez dobrego montażu ani rusz i nawet najlepsze drzwi można spartaczyć,więc przykładajmy do tego szczególną uwagę. Z naszej strony możecie liczyć na fachową pomoc w kwestii wyboru oryginalnych i stylowych klamek,zerknijcie na www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2016, 23:13

Jeżeli drzwi to ja z kolei polecam drzwi przesuwne Wrocław mają bardzo przystępne ceny i świetną jakość. Ja jestem zadowolony.

Ten post był edytowany przez marines dnia: 15 maja 2016, 11:55
Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 08:00

U mnie klasycznie, drewniane drzwi wejściowe. Wybraliśmy jeden egzemplarz, bo tyle akurat potrzebowaliśmy, ale zdecydowanie warto było. Na szczególną uwagę z pewnością zasługują te modele - http://www.hanbud.com.pl/drzwi-wejsciowe,15,1.lhtm i wokół nich skupiałbym swoją uwagę jeśli chodzi o klasyczne drzwi wejściowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19974 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 384

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >