Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline rysiek1 majster
|
Osobiście jestem zachwycony ofertą http://eco-door.pl/ Kolekcja Africa robi wrażenie, jest w czym wybierać, drzwi wyglądają naprawdę solidnie.U mnie w domku już rok czasu cieszą oko. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Marciniak doświadczony
|
Według mnie bardzo dobrym rozwiązaniem dla osób lubiących wymieniać wygląd drzwi są rozwiązania od Gerdy. Po pierwsze wszelkie zdobienia na drzwiach są wymienne, czyli można je spokojnie demontować bez naruszania samej konstrukcji drzwi. Po za tym niektóre modele drzwi Gerdy to drzwi panelowe, czyli na metalowej bazie montowane są panele, które można też spokojnie wymieniać na inne. |
|
|
Drzwi dla lubiących metamorfozy
«
Powrót do artykułu: Drzwi dla lubiących metamorfozy | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Czy zbiornik o pojemności 10 m3 wystarczy dla domu... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re...
- Plastyczna obróbka metalu - co należy wiedzieć? Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... Obróbka elektrolityczna to metoda, która zyskuje na popularności przy obróbce metali, zwłaszcza tam, gdzie liczy się precyzja i gładkość powierzchni. W przeciwi...
- Jednościenny, dwuścienny - jaki system kominowy wy... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Podczas planowania instalacji grzewczej sporo uwagi poświęciłem wyborowi odpowiedniego systemu kominowego. Przeglądając dostępne rozwiązania, trafiłem na ofertę...
- Drewniana, ażurowa elewacja - designerskie wcielen... Liczba postów: 6 Grupa: Budowa i re...
- Jak pozbyć się zapachu papierosów? Oczyszczacz pow... Liczba postów: 67 Grupa: Budowa i re... Kiedy myślimy o rzucaniu palenia, często zastanawiamy się, jakie rozwiązania mogą pomóc odejść od tradycyjnych papierosów. Jedną z możliwości są e-papierosy. Os...