Drzwi przesuwane

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

5 listopada 2019, 14:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Zależy czy chcesz montować drzwi składane czy mają się przesuwać w całości. Te składane zajmują zdecydowanie mniej miejsca, ale też nie są na tyle szczelne, żeby montować je np. w toalecie. ja bym się też na nie nie zdecydowała w sypialni. Ale jeśli komuś zależy na przestrzeni to chyba jest najlepsza opcja. I one faktycznie mają na górze prowadnice i kółeczka, dzięki którym się składają. Znacznie bardziej podobają mi się takie całe panele przesuwane, ale takie drzwi wymagają też dużej ściany, w którą albo mogą się schować albo którą mogą zasłonić. I tutaj zapewne prowadnice montuje się już i na górze i jakoś w podłodze, ale to już wyższa technika :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2019, 23:22

Sam mam mieszkanie niewielkich rozmiarów. Jednak nie zdecydowałbym się na drzwi przesuwne. One dobrze wyglądają jedynie w szafie. Myślę, że spokojnie można dobrać odpowiednie, tradycyjne drzwi do takiego mieszkania. Mi w decyzji pomógł artykuł http://www.polecane-drzwi.pl/ Nawet nie wiedziałem, że przy wyborze trzeba wziąć tyle aspektów. Tutaj dostałem wszystko fajnie opisane w punktach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2019, 00:17

Moja ciocia ma takie drzwi, bardzo fajna sprawa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2019, 13:55

A co myślicie na temat drzwi przesuwnych naściennych? Szukam czegoś co pozwoli mi zaoszczędzić trochę miejsca w przedpokoju - teraz jest tak ciasno, że nawet nie da się ustawić szafki na buty.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2019, 18:17

Ja szukam teraz drzwi przesuwnych do małego pokoju.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2019, 06:19

Drzwi przesuwne to dobre wyjście, jeśli ma się dość małe pomieszczenia. Dzięki temu można nieco zyskać na przestrzeni. My kupowaliśmy takie drzwi do sypialni babci w sklepie https://www.bricoman.pl/drzwi-okna-stolarka/d rzwi-wewnetrzne/drzwi-przesuwne. Służą jej do dzisiaj i co najważniejsze łatwo się otwierają. dlatego warto inwestować w lepsze modele.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2019, 04:38

Ja niedawno szukałem sprawdzonego producenta uszczelek do drzwi przesuwnych. Zdecydowałem się na ofertę firmy www.emaplast.com.pl . Posiadają szeroką ofertę produktów w atrakcyjnych cenach. Gwarantują także wysoką jakość oraz pomocną obsługę.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2020, 12:12

My w sumie zdecydowaliśmy się na coś podobnego, bo na drzwi harmonijkowe od firmy STANDOM. To była naprawdę dobra decyzja, bo jesteśmy z tych drzwi niesamowicie zadowoleni ;) Są ładne, praktyczne i pozwalają optymalnie wykorzystać miejsce w . małym mieszkaniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20931 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 255

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */