Drzwi wejściowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

17 lutego 2021, 12:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć wszystkim!
Robię remont domu i planuje wymienić drzwi. Czy ktoś orientuje się gdzie znajdę solidne i bezpieczne drzwi wejściowe kraków. Z góry bardzo dziękuję za pomoc!

Ten post był edytowany przez Kottii dnia: 17 lutego 2021, 12:15
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2021, 11:30

O proszę, ja musze przyznać że świetnie sprawdzają się jednak drzwi dębowe zarówno jeśli chodzi o design i dobre warunki techniczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2021, 11:27

Warto sprawdzić CB Aluminium System http://www.cbaluminium.com.pl/. Produkują bardzo dobrej jakości aluminiowe okna i drzwi wejściowe w systemach Schuco. Mają duży wybór wzorów i wyposażenia, dlatego z łatwością można wybrać rozwiązanie najlepiej dopasowane do potrzeb.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2021, 09:31

Jeśli chodzi o Kraków to moja kuzynka tam mieszka i rozmawiałem z nią niedawno o drzwiach. Zamawiała w salonie Fenstral w Krakowie, model LAR z Aluhaus drzwi aluminiowe. Osobiście bardzo spodobały mi się te drzwi. Widać solidnie wykonane, mocne i ładne. Jak będę już wymieniał drzwi tymczasowe na te docelowe to będę brał pod uwagę ich ofertę na pewno. Kuzynka zachwala.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2021, 13:26

Ja od strony montażowej zdecydowanie polecę Aluhausy. Podobnie z Hormannem (droższym ale i bardziej zaawansowanym technologicznie) czy Wikędem (na klasycznej drewnianej ramie). Co mnie urzeka w tych firmach - porządnie wykonana ościeżnica, która jest zaprojektowana z głową. Ludzie skupiaja się tylko na skrzydłach, a bez dobrej ościeżnicy samo skrzydło wiele nie zdziała.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna wybrać? Liczba postów: 902 Grupa: Montujemy o... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Was...
  • Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
  • Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19928 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 213

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >