Gość: Marcin1988 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Mati-groM praktykant |
według mnie dobra izolacja w bloku to podstawa. Jeśli ktoś ma możliwość to od razu powinien wymieniać na drzwi akustyczne, bo róznica jest wymierna i taka cisza i spokój świetnie wpływa na komfort życia. Ja też mam model z KMT i jestem bardzo zadowolony, polecam rozważyć wymianę, bo różnica jest duża! |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Ważne jest to co piszesz ale tylko pod warunkiem poprawnego montażu. Ostatnio byłem na oględzinach Wikędów z serii Protect które zaprojektowane są do bloku. Z dokumentacji wynikało, że drzwi mają izolację na poziomie 43dB czy dużo. W zupełności wystarczająca wartość dla mieszkania w bloku. Mimo to drzwi przepuszczały hałasy z klatki, bo ktoś bardzo słabo wyregulował skrzydło. Po 15 min regulacji drzwi osiągnęły deklarowane parametry. Oczywiście nikt nie mierzył tego jakimś specjalnym urządzeniem ale rozmów z klatki schodowej najzwyczajniej nie było słychać w środku więc wszystko się udało. |
|
| |
Gość: louis21 praktykant |
|
|
| |
offline doityourself fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: price praktykant |
|
|
| |
Gość: medication praktykant |
|
|
| |
offline barto776 fachowiec
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli zastanawiacie sie nad zakupem nowych drzwi, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie profesjonalnego producenta Drzwi&Akcesoria, który w ofercie posiada drzwi wewnętrzne z montażem i wiele więcej. |
|
| |
offline adam445 kierownik
|
Sprawdźcie sobie stronę https://www.mirox.pl/okna-pcv , na której znajdziecie ofertę firmy MIROX, która jest producentem najróżniejszych okien oraz drzwi. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
| |
Gość: rodneyxl60 praktykant |
|
|
|
Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- system drzwi przesuwnych Liczba postów: 111 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Miśka89 napisał: bardzo dobrej jakości drzwi mają tu [url]http://www.indeco.pl/ fajne modele za rozsądną cenę. Poza tym uważam, że doskonale s...
- jakiej firmy drzwi zewnętrzne woj. Opolskie? Liczba postów: 25 Grupa: Montujemy o... Jasne, że tak, bo jak pisałem wyżej - europejczycy chwalą sobie nasze produkty, tylko Polak chwali to co zagraniczne jest. Taka już kolej rzeczy. Mamy świetnych...
- Drzwi Parmax Liczba postów: 23 Grupa: Montujemy o... Teraz przy tak dużym nasyceniu rynku, ciężko od razu rozróżnić które drzwi rzeczywiście są dobrą opcją. Dlatego dobrze, że pytasz bo dzięki temu szanse na dobre...
- Drzwi do pokoju - przerobić czy wymienić? Liczba postów: 15 Grupa: Montujemy o... Stary temat, ale podbity przez tego typa co coś reklamuje wyżej. Tak patrzę jak ludzie kombinują pod górę i nie mogę uwierzyć. Za nieduże pieniądze można mieć....
- drzwi balkonowe Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Akurat autor tematu szuka drzwi balkonowych,wiec nie wiem czy to trafna porada. Co prawda nie ma normy co do tego iż muszą być uchylne jeżeli jest jedno okno w....