Energia ekologiczna

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

29 września 2022, 17:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Korzystając z tego, że jesteśmy w temacie energiij, to powiem Wam, że znajomy w podpowiedział mi, żebym zgłosiła się do firmy https://salwis.pl/ , ponieważ to prawdziwi specjaliści w tym zakresie, którzy mają ogromne doświadczenie w tej branży. Dajcie znać, czy kiedykolwiek korzystaliście może z ich usług. Nie ukrywam, że szukam najlepszych kwestii i rozwiązań dla swojej firmy. Myślę, że bez wątpienia uda się Wam znaleźć to, co potrzebne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2022, 08:38

Od zawsze żyłem w zgodzie z ekologią i po budowie domu zamontowałem sobie panele solarne oraz magazyn energii. W przypadku fotowoltaiki każdy wie, że dzięki niej płaci się znacznie niższe rachunki, a inwestycja jest opłacalna. Warto też wspomnieć, że magazyny energii pozwalają on przetrzymywać nadwyżkę energii i wykorzystywać ją w nocy bądź w pochmurne dni. Takie urządzenie jest niezbędne w przypadku, gdy mamy fotowoltaikę i jeżeli nadal nie zamontowaliście go, a macie panele, to polecam konkretnie magazyn energii Victron Energy. U mnie w Warszawie firma SunTrack zajmuje się sprzedażą tych urządzeń, więc mam dostawcę dosłownie kilometr od siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2023, 21:46

Znacie usługi Biowatt S.A. - biogazownie ? Przedsiębiorstwo działa już od 2010 roku i profesjonalnie zajmujemy się planowaniem, projektowaniem, budową i serwisem nowoczesnych biogazowni. W ich ofercie znajdziecie biogazownie rolnicze, przemysłowe, wysypiskowe, na oczyszczalniach ścieków i biometanownie. Koniecznie sprawdźcie!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2023, 14:58

Z tymi biogazowniami to jest tak, że są zwolennicy oraz przeciwnicy. Podobno niektórzy mówią, że to śmierdzi. Ja nie mam zdania w tym temacie więc nie powiem, czy jest to dobra opcja czy zła. Ja póki co myślę o panelach jak tutaj
https://yugo.solar/panele-sloneczne-poznan

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplenie budynku Liczba postów: 230 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek Old Castle doda budynkowi historycznego uroku, a obok niego można zamontować nowoczesne przeszklenia z betonu i drewna. Przy...
  • dom parterowy Liczba postów: 43 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, klinkier z King Klinker to ponadczasowe rozwiązanie dla elewacji wentylowanej, gwarantujące doskonałą izolację i trwałość. Dzięki narzędziu Ka...
  • Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 47 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych King Size to elegancja w dużym formacie i minimalna liczba fug. Paleta barw od czerwieni po antracyt pozwala s...
  • studnia głębinowa Liczba postów: 121 Grupa: Ekologiczny... Studnia głebionowa to świetny wybór, który zdecydowanie zmniejszy rachunki za wode w przeciągu kilku lat jak nie miesiecy, więcej info tutaj. Ze swojej strony d...
  • Wolny czas Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... escape road 2 features intuitive controls, making it easy for players to navigate and dodge obstacles. The arrow keys allow for precise steering, essential for....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19974 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 202

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >