offline Aga71 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline waclaw majster
|
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
Śnieżka faktycznie ma serię farb do pokoju dziecka Disney, lecz jest jeszcze Beckers Designer- farba hipoalergiczna z rekomendacją Polskiego Towarzystwa Alergologicznego. |
|
| |
offline Bronz majster
|
ogromna ilość zdrowych i bezpiecznych materiałów budowlanych polecanych przez skład budowlany na pewno nie zawiedzie żadnego inwestora |
|
| |
| Reklamy Google |
Farby dla alergików fotokatalityczne
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Adaptacja kontenerów - co o tym sądzicie? Liczba postów: 880 Grupa: Innowacje w... Dynamiczny rozwój firm często wymaga elastycznego podejścia do przestrzeni. Właśnie dlatego coraz większym zainteresowaniem cieszą się kontenery modułowe, które...
- Grafik komputerowy Liczba postów: 15 Grupa: Innowacje w... Wybór laptopa do pracy kreatywnej to coś więcej niż tylko mocny procesor. Czytając https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/19 38-jaki-laptop-do-obrobki-zdjec-i-fil...
- PRAWO JAZDY Liczba postów: 39 Grupa: Innowacje w... Temat psychoterapii wydaje się już dużo bardziej dostępny niż kilka lat temu, ale nadal wiele osób zastanawia się, jak wyglądają spotkania. Patrząc na tupsychol...
- Budowa hali Liczba postów: 264 Grupa: Innowacje w... Jeśli ktoś z Was będzie szukał lidera w projektowaniu hal magazynowych, przemysłowych czy logistycznych, to koniecznie zapoznajcie się z ofertą generalnego wyko...
- Dom energooszczędny Liczba postów: 180 Grupa: Innowacje w... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...