offline ![]() Aga71 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() waclaw majster
![]() |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Śnieżka faktycznie ma serię farb do pokoju dziecka Disney, lecz jest jeszcze Beckers Designer- farba hipoalergiczna z rekomendacją Polskiego Towarzystwa Alergologicznego. |
| |
offline ![]() Bronz majster
![]() |
ogromna ilość zdrowych i bezpiecznych materiałów budowlanych polecanych przez skład budowlany na pewno nie zawiedzie żadnego inwestora |
| |
Reklamy Google |
Farby dla alergików fotokatalityczne
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Budowa hali Liczba postów: 263 Grupa: Innowacje w... Firmą specjalizującą się w produkcji i dostarczaniu wysokiej jakości hal przenośnych jest https://best-idea.pl/bloczki-i-klocki-be tonowe.html
- Jaka brama garażowa? Liczba postów: 149 Grupa: Innowacje w... Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/bramy-garazowe/
- RuTerm Certyfikaty energetyczne i pomiary termowiz... Liczba postów: 3 Grupa: Innowacje w... When it comes to modern construction, efficiency and durability matter more than ever. That’s why many builders are turning to sandwich panel Cyprus solutions.....
- Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 39 Grupa: Innowacje w... W tym przypadku polecam osuszanie domów w Łodzi. Firma Kubatura je realizuje i muszę powiedzieć, że efekt jest super. Firma ma duże doświadczenie, komunikacja t...
- Wyposażenie do laboratoriów Liczba postów: 64 Grupa: Innowacje w... Ostatnio szukaliśmy wyposażenia do naszego laboratorium i muszę przyznać, że wybór nie jest prosty, bo chodzi nie tylko o cenę, ale też jakość i niezawodność sp...