offline Roksana majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Alojzy praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Wojtek11111 praktykant |
Filiżanki ładne, ale ja i tak wolę napić się małej
czarnej w kubku. Swojej siostrze na urodziny sprawiłem kubek z ówcześnie panującym trendem
facebookowym :P |
|
| |
offline jamajka fachowiec
|
Świąteczny kubek może być miłym gestem ze strony pracodawcy, szczególnie jeśli towarzyszy mu odrobina personalizacji lub symbolika związana z firmą. Jak podaje artykuł https://bydgoszcz.dlawas.info/praca/czy-kubki -to-dobry-pomysl-na-swiateczny-prezent-dla-pracownikow/cid,2 3987,a taki prezent, choć prosty, potrafi wywołać uśmiech na twarzach pracowników, zwłaszcza gdy jest praktyczny. Możliwość codziennego korzystania z takiego kubka sprawia, że pracownicy częściej będą wspominać firmę w pozytywnym kontekście. To także okazja do budowania relacji i zacieśniania więzi w zespole, co jest istotne w okresie świątecznym. |
|
|
Filiżanki na każdy rodzaj kawy
«
Powrót do artykułu: Filiżanki na każdy rodzaj kawy | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Sypialnia idealna – jak aranżacja wnętrza wpływa n... Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Szukając idealnego wystroju sypialni, ważne jest dopasowanie odpowiednich mebli. Ciekawym wyborem jest łóżko tapicerowane, które dodaje elegancji i komfortu. Na...
- Jak praktycznie urządzić kuchnię Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/szafy-chlodn...
- Stelaże podtynkowe dopasowane do każdej łazienki –... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Jak z mieszkania urządzić stylowy loft? Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Nowoczesne wnętrza uzyskamy, gdy do dekoracji ścian zastosujemy płytki klinkierowe z King Klinker. Przykładowe realizacje można zobaczyć na st...
- Meble vintage - czyli meble z duszą Liczba postów: 18 Grupa: Wnętrza Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu, dlatego często korzystam z tej opcji. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowy...