Gość: synthroid brand 88 mcg praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: synthroid buy online praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: raulfu8 praktykant |
|
|
| |
Gość: lidiauq8 praktykant |
|
|
| |
Gość: gregoryvm10 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: pharmacy praktykant |
|
|
| |
Gość: sale praktykant |
|
|
| |
Gość: sophiebq2 praktykant |
|
|
| |
Gość: KeonMuller praktykant |
Wow, finding this solution is amazing! Capturing construction from a panoramic perspective opens up so many new creative possibilities. Just like exploring new strategies in retro bowl, discovering innovative tools is always exciting. I'm also curious to see the results from this approach! |
|
| |
offline vDawidos kierownik
|
Po skopiowaniu zdjęć z telefonu na komputer zauważyłem, że część fotografii ma rozszerzenie HEIC i nie otwiera się w programach, z których korzystam od lat. Nie chciałem instalować kilku dodatkowych aplikacji tylko po to, żeby obejrzeć zdjęcia, dlatego zacząłem szukać prostszego sposobu. W takim przypadku zainteresował mnie Konwerter HEIC na JPG, bo zmiana plików na popularniejszy format wydaje się wygodnym wyjściem. Najważniejsze jest dla mnie zachowanie dobrej jakości oraz rozdzielczości fotografii. Czy ktoś regularnie konwertuje zdjęcia HEIC i może powiedzieć, czy przy normalnym oglądaniu na monitorze widać później jakąś istotną różnicę względem oryginału? |
|
|
Filmy i zdjęcia z powietrza.
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Audyty energetyczne Małopolska Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Zastanawiam się, czy audyty energetyczne w Małopolsce cieszą się dużym zainteresowaniem. Ostatnio rozmawiałam z kolegą z branży, który opowiadał o tym, jak prze...
- Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 154 Grupa: Trudne tema... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę https://vivomed.pl/uslugi-medyczne/wazek tomia/ , na której znajdziecie nowoczesne Centrum Medycznego Vivomed w Sosnowcu,....
- 1000Games – A Simple Way to Play Free Games Online Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Designed for Quick and Easy Access Online gaming does not always need complicated menus, installations, or account requirements. 1000Games focuses on making fr...
- producent pojazdów elektrycznych Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Rynek aut elektrycznych robi się coraz ciekawszy, bo oprócz nowych producentów coraz mocniej wchodzą w niego też duże, dobrze znane marki. Widać to chociażby po...
- Najlepszy sposób na naukę języka obcego Liczba postów: 22 Grupa: Trudne tema... Moim zdaniem najlepiej działa regularny kontakt z językiem, ale bez robienia z nauki kolejnego obowiązku. Dużo daje słuchanie, czytanie i krótkie ćwiczenia wple...