offline Koprobo inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline monsters praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
|
| |
offline emilka majster
|
|
|
| |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Mirek1978 doświadczony
|
|
|
| |
offline zuraw68 doświadczony
|
|
|
| |
offline MebleJeziorny.pl majster
|
Fotel do domowego biura powinien być przede wszystkim wygodny i dobry pod względem jakości-,gdyż będzie często użytkowany i szkoda,abyśmy musieli go wyrzucać po miesiącu czy nawet roku. fajne,ciekawe wzory foteli tapicerowanych w rozsądnej cenie,znajdziecie na www.MebleJeziorny.pl |
|
| |
offline ergosklep praktykant
|
Zachęcam wszystkich do odwiedzin sklepu ergosklep.pl , w
którym znajdą Państwo produkty służące Waszemu zdrowiu
i wygodzie – produkty ergonomiczne. |
|
| |
offline Rufin praktykant
|
Ja bym postawił na klasykę. Mam na myśli obrotowy fotel na kółkach ze skórzanym obiciem ;) Ja mam coś takiego od dobrych 5 lat i świetnie się sprawuje. Oczywiście nie ma co brać najtańszych wersji bo po roku skóra będzie przetarta, a kółka będą szorować o podłogę. Taki fotel może posłużyć co najmniej 10 lat jeśli kupimy coś przyzwoitego. |
|
|
Fotel do domowego biura?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Witryna. Liczba postów: 25 Grupa: Ciekawe pom... Jestem tego samego zdania. Sama niedawno szukałam takiej witryny do mojego pokoju. Czytałam, ze tutaj http://ekskluzywnestoly.pl/kategoria-pro duktu /witryny/ ,....
- Wykonaj samemu dekoracje ścian Liczba postów: 140 Grupa: Ciekawe pom... Cegła. Można zrobić tylko na jednej ścianie. Pewnie też da radę zrobić na fragmencie. Tylko trzeba mieć pomysł na to. Elabrick z OBI i można kłaść samemu nawet....
- Mieszkanie Liczba postów: 53 Grupa: Ciekawe pom... Komfort mieszkania to nie tylko metraż, ale też otoczenie i dostęp do komunikacji. Enklawa Ursynów przy Kłobuckiej 23A mają funkcjonalne rozkłady mieszkań i jes...
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Wpadłam tam przypadkiem i zaskoczyło mnie, jak szczegółowo opisane są różne lokalizacje. Na Ranking kortów do squasha masz wszystko: standard, szatnie, grafiki,...
- Stara cegła na ścianie Liczba postów: 226 Grupa: Ciekawe pom... A co sądzicie o cegłach dostępnych na stronie Ceglany Renesans ? Widziałam kilka świetnych wzorów. Wiem, że będą u mnie się doskonale prezentować :)