Fotel do domowego biura?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

31 sierpnia 2015, 21:31

Zgadzam sie: good 0 bad

jeśli ma to być biuro w domu to nie lepiej wybrać coś na prawdę eleganckiego? ja do swojego gabinetu kupiłam fotel firmy cygal art deco - właśnie w stylu art deco.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2015, 02:02

A ja bym nie wydziwiał pod względem wyglądu. Jak siedzisz, to krzesła nie widzisz. Bierz pod uwagę tylko i wyłącznie wygodę i kręgosłup.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 września 2015, 11:39

Z tych ciekawszych i godnych polecenia foteli do biura,to koniecznie zerknij na http://kamilameble.pl/12-fotele-obrotowe moze akurat coś przypadnie Ci do gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2015, 08:44

Ja też teraz szukam jakiegoś wygodnego fotelu do mojego biurka

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2015, 13:12

Zerknij również na www.Domartstyl.eu gzie znajdziesz szeroki wybór designerskich krzeseł oraz foteli do swojego gabinetu w niższej cenie:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2015, 00:02

Jak najbardziej. Zawsze się przyda.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2015, 00:04

Oczywiście. Przyda się przyda.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2015, 12:29

Fotel do domowego biura powinien być przede wszystkim wygodny i dobry pod względem jakości-,gdyż będzie często użytkowany i szkoda,abyśmy musieli go wyrzucać po miesiącu czy nawet roku. fajne,ciekawe wzory foteli tapicerowanych w rozsądnej cenie,znajdziecie na www.MebleJeziorny.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2015, 13:59

Zachęcam wszystkich do odwiedzin sklepu ergosklep.pl , w którym znajdą Państwo produkty służące Waszemu zdrowiu i wygodzie – produkty ergonomiczne.
Zakup fotela biurowego to ogromnie ważna decyzja. Długie godziny w pozycji siedzącej wpływają mało korzystnie na nasz kręgosłup. Warto zainwestować w dobry fotel, który odpowiednio ułoży i zabezpieczy nasz kręgosłup przed pogłębianiem naszych schorzeń, czy też zadba profilaktycznie o stan naszego kręgosłupa.
Szczególną uwagę należy poświęcić grupie foteli firmy Kulik System. Ich jakość i skuteczność potwierdza oficjalna rejestracja jako wyrób medyczny. Posiadają unikalne, opatentowane wyprofilowania w oparciu i siedzisku oraz szeroki zakres regulacji. Fotele wykonane najwyższej jakości elementów.
Serdecznie polecam.
Agnieszka.
ergosklep.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2015, 22:08

Ja bym postawił na klasykę. Mam na myśli obrotowy fotel na kółkach ze skórzanym obiciem ;) Ja mam coś takiego od dobrych 5 lat i świetnie się sprawuje. Oczywiście nie ma co brać najtańszych wersji bo po roku skóra będzie przetarta, a kółka będą szorować o podłogę. Taki fotel może posłużyć co najmniej 10 lat jeśli kupimy coś przyzwoitego.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >