Fotowoltaika – inwestycja w tańszą i ekologiczną energię dla Twojego domu

« Powrót do artykułu: Fotowoltaika – inwestycja w tańszą... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

dziś, 10:56

Zgadzam sie: good 0 bad

W 2025 roku opłacalność fotowoltaiki znacznie spadła, przyczyną jest brak finansowania programu czyste powietrze, program mój prąd zmusza nas do inwestycji w magazyn energii a to już znacznie podnosi ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Listwa otwarta na remont Liczba postów: 10 Grupa: Budowa i re... No to super, że tak dbają o te nasze dane! Zawsze się zastanawiam, co te ciasteczka właściwie robią. Dobrze, że dają znać i tłumaczą, jak to zmienić w ustawieni...
  • Modernizacja windy Liczba postów: 121 Grupa: Budowa i re... Jeśli chodzi o remonty, dostawę części zamiennych, modernizację wind to sprawdzi wam się firma Spel-Rem z Wrocławia https://www.spel-rem.com.pl/oferta To doskon...
  • Jakich narzędzi do pracy potrzebuje mechanik Liczba postów: 41 Grupa: Budowa i re... Na stronie https://www.assecuro.pl/category/amortyz atory-bezpieczenstwa znajdziecie ofertę firmy ASSECURO, która jest producentem wysokiej jakości sprzętu do pr...
  • Największe szyby ognioochronne dostępne na rynku i... Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Your recommendation of Chemko Market is quite detailed and helpful! It’s great to know they offer a wide selection of construction products along with on-site p...
  • Jak wybrać filtr do wody? Liczba postów: 53 Grupa: Budowa i re... Możesz też poradzić się specjalistów. Skontaktuj się z www.gc2000.pl. Na pewno pomogą Ci w wyborze odpowiedniego filtra. Ja zamówiłem stamtąd filtry Cintropur i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19742 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 118

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >