Garaż blaszany

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

3 sierpnia 2015, 10:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Może napisz jaki budżet posiadasz na zakup garażu blaszanego,o jakie rozmiary Ci chodzi i wtedy doradzimy coś sensownego. Bo samych firm które się tym zajmują jest naprawdę wiele,trzeba tylko wybrać tą uczciwą i godną zaufania:)

www.Pracownia2p.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2015, 19:26

Naprawdę warto rozważyć postawienie garażu blaszanego. Ja swój zamówiłem w firmie http://www.dobregaraze.com/ i jestem z niego zadowolony,bo jest wygodny i solidnie wykonany.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2015, 09:49

Garaz blaszany to bardzo wygodne, a przede wszystkim szybkie rozwiązanie :) Duzy wybór różnych znajdziecie w http://www.garazemetalowe.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2015, 01:06

Jeżeli szukasz samych drzwi garazowych to jak najbardziej polecam firme www.oknabrusy.pl maja bardzo duzo tego typu asortymentu

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2015, 12:46

Witam!
Jeżeli czytasz ten post, to znaczy, że przebrnąłeś przez 2 strony spamu i nadal nie jesteś zdecydowany, którą ofertę wybrać. Wiemy, że wybór odpowiedniego garażu nie jest łatwą decyzją. Dlatego, szanując Twój czas i pieniądze, nasi pracownicy dołożą wszelkich starań aby zamówiony u nas garaż, spełniał wszystkie Twoje oczekiwania. Na www.robtstl.pl na pewno znajdziesz najlepszą dla siebie ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2015, 12:49

Witam!
Jeżeli czytasz ten post, to znaczy, że przebrnąłeś przez 2 strony spamu i nadal nie jesteś zdecydowany, którą ofertę wybrać. Wiemy, że wybór odpowiedniego garażu nie jest łatwą decyzją. Dlatego, szanując Twój czas i pieniądze, nasi pracownicy dołożą wszelkich starań aby zamówiony u nas garaż, spełniał wszystkie Twoje oczekiwania. Na www.robstal.pl na pewno znajdziesz najlepszą dla siebie ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2016, 00:44

Firma Maritom http://www.maritom.pl/ ma przedstawicieli na terenie całego kraju i oferuje zarówno typowe garaże blaszane, jak i nietypowe - zgodnie z życzeniem klienta. Oferują też sprzedaż ratalną. Zamówiony garaż jest także montowany przez wykwalifikowaną ekipę i za montaż nie płaci się dodatkowo. Co ważne - płatność jest przy odbiorze. Garaże mogą mieć też różne barwy. Mój brat korzystał z ich usług i jest zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 22:01

Mojemu kumplowi z pracy garaz metalowy wykonywała firma www.kelmetgaraze.pl/ , moze skorzystasz, dobry namiar. Wykonali mu to szybko i porządnie, jeszcze dowiezli we wskazane miejsce.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2016, 06:21

A ja polecam garaże blaszane od firmy http://www.cgt.com.pl/garaze-metalowe-czyli-b laszaki.html. Oferują szybki czas dostawy, sprawny montaż i konkurencyjne ceny. A domki wyglądają naprawdę świetnie. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 08:54

my mamy garaż firmy http://www.blaszanygaraz.com/ naprawdę solidne wykonanie i ceny mają dobre - zerknij sobie na ich stronę jest tam cennik. Bez problemu też dowożą i montują we wskazanym miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oprogramowanie i urządzenia dla firm spożywczych Liczba postów: 22 Grupa: Technologie... upgrade your evening entertainment with premium mature content designed for grown-ups. these amazing adult sex games offer gorgeous high-definition graphics and...
  • Przydomowa oczyszczalnia ścieków. Liczba postów: 7 Grupa: Technologie... Szamba betonowe to jedno z najczęściej wybieranych rozwiązań do gromadzenia nieczystości w miejscach, gdzie brak jest dostępu do kanalizacji miejskiej. Charakte...
  • Interentowy sklep budowlany Liczba postów: 136 Grupa: Technologie... Wybierając materiały do prac montażowych i wykończeniowych, warto odwiedzić dobrze wyposażony sklep budowlany, gdzie dostępne są produkty do różnych zastosowań....
  • MIni żurawie - wybór Liczba postów: 12 Grupa: Technologie... W moim przypadku trafiłem na ofertę Tysweld - producent drutu spawalniczego , gdy szukałem sprawdzonego producenta drutu spawalniczego i materiałów spawalniczyc...
  • Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 21 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21063 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 803

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */