Gdzie kupić projekt domu w okolicach Lublina ???

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

1 marca 2011, 20:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć, w końcu z zoną mogę sie zabrać za wybór peojektu naszego wymarzonego domku. Mamy dylemat jaki wybrać projekt, jaka firę, jesteśmy z okolic Lublina a domek ma mieć około 130 metrów. Pomożecie ???

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2011, 20:57

Witaj moi dobrzy znajomi są z Lublina i oni korzystali z usług firmy archi projekt z Lublina i wiem że sobie chwalili.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2011, 20:59

Acha dzięki, pierwsze słyszę o tej firmie, a masz adres ich strony internetowej ?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2011, 21:01

nie mam, weź wpisz sobie w google "archi projekt" Lublin na pewno znajdziesz

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2011, 21:04

Właśnie rpzeglądam i fajne maja projekty, jutro tam zadzwonię i umówię sie na spotkanie, a słyszałeś coś o cenach? bo chcę jak najtaniej

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2011, 21:06

Ceny róznie , chyba nie zbyt wygórowane, bynajmnie znajomi byli bardzo zadowoleni, zadzwoń i spotkaj się z nimi, na pewno sie dogadacie :) Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2011, 10:40

Jeśli nie znajdziesz nic ciekawego w swojej okolicy, to zawsze możesz spróbować w katalogach ogólnopolskich. To może się okazać korzystne cenowo. W takich firmach mozna też załatwić adaptację projektu i pozostałe formalności, które się pojawiają po drodze. Jesli nadal szukasz czegoś ciekawego polecam zerknąć na http://www.extradom.pl/projekty-domow.aspx

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2011, 11:02

Ja proponuje żebyś skorzystał z ogólnopolskich firm projektowych. Z archetonu mają naprawdę fajne projekty i w sumie nie drogie, znajdziesz tam każdy typ domu, ja najbardziej jestem właśnie za tą firmą

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 11:38

wiele firm projektowych działa na terenie całego kraju, możesz np. kupić projekt firmy z Krakowa. Ja zakupiłam ten projekt i jestem bardzo zadowolona: http://www.kbprojekt.pl/projekt.php?stch=1&pro=6 Mają bardzo niskie ceny i duży wybór, zawsze też mogą wykonać projekt na indywidualne zamówienie.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2011, 12:43

Polecam zakup projektu przez internet http://duomo.pl - w ofercie projekty architektów z całego kraju (ponad 10.000 projektów domów), dodatkowo trwa promocja: przy zakupie projektu wiertarka gratis :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ile sprzedawaliście dom? Liczba postów: 2 Grupa: Zanim wybud...
  • Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 33 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
  • Domek letniskowy Liczba postów: 32 Grupa: Zanim wybud... Coraz częściej myślimy o alternatywie dla tradycyjnego budownictwa i przy okazji trafiłem na ofertę domów mobilnych całorocznych od Vero Homes. Przeglądając inf...
  • Ile budowa domu Liczba postów: 93 Grupa: Zanim wybud... Jeśli planujecie kupić działkę pod dom, nie omijajcie tematu wypisu i wyrysu z ewidencji gruntów i budynków. Ten artykuł https://www.archon.pl/wypis-i-wyrys-z-r. ..
  • podatki i oplaty lokalne Liczba postów: 20 Grupa: Zanim wybud... Jak najbardziej jeśli prowadzimy własną działalność to ja również jestem zdania, że coraz więcej na sam temat podatków powinniśmy wiedzieć. Jak dla mnie bardzo....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 83

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >