offline ![]() london inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jamajka fachowiec
![]() |
Niestety nie jestem w stanie pomóc w tym zakresie, ale w sumie dobrze jest tak naprawdę na samym początku wiedzieć czym jest znakowanie gadżetów reklamowych. Jak dla mnie doskonale o tym na pewno napisano w https://mediadesign.pl/znakowanie-gadzetow-re klamowych i takie porady przecież mogą każdemu się przydać. |
| |
Reklamy Google |
Gdzie wykonują znakowanie sublimacją?
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Praca - fotografia wnętrz? Liczba postów: 34 Grupa: Pasje forum... Jeśli ktoś planuje wyjazd do Niemiec jako opiekunka, znajomość podstawowego słownictwa to absolutna podstawa. Warto zacząć od najprostszych rzeczy, jak pory dni...
- podróże Liczba postów: 333 Grupa: Pasje forum... Planujemy z przyjaciółkami babski weekend w górach za miesiąc. Chciałybyśmy coś niedaleko Krakowa, ale z dala od tłumów. Zastanawiamy się nad okolicami Limanowe...
- Chcę zagrać w gier crash Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... A próbowałeś grać w Demolition Derby? To jedna z moich ulubionych crash-gier tam nie chodzi o to, żeby dojechać pierwszy, tylko żeby jak najbardziej rozwalić p...
- Gdzie można pograć na oryginalnych retro automatac... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Graliście kiedyś w grę Rally-X? To wyścigówka w labiryncie — bardzo fajna, chociaż to już stara gra. Pierwszy raz zobaczyłem ją na wystawie automatów. Teraz cze...
- Praca za granicą dla budowlańca Liczba postów: 146 Grupa: Pasje forum... Jak znaleźć taką pracę?