Gość: michelleaw5 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kurtss9 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline barto776 fachowiec
|
Jeżeli szukacie niezawodnego cateringu dla firm w Łodzi, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Iness Catering - iness catering . Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
| |
Gość: lidkaa praktykant |
Próbowałam już kilku cateringów w naszym mieście, ale zazwyczaj po tygodniu potrawy zaczynały się powtarzać. Chciałabym spróbować czegoś nowego i natrafiłam na dieta pudełkowa kraków. Bardzo podoba mi się ich estetyka i to, że dostawy są zawsze na czas, co u mnie na Ruczaju bywa problematyczne przy innych firmach. Czy ktoś z Was korzysta z ich usług regularnie? Interesuje mnie zwłaszcza jakość mięsa i czy porcje są sycące, bo przy moim aktywnym trybie życia nie chcę chodzić głodna. Jak oceniacie relację ceny do jakości? |
|
|
Gdzie zamówić catering dietetyczny ?
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Samochód dla rodziny Liczba postów: 116 Grupa: Pasje forum... W moim przypadku, gdy rozważałem zakup auta z zagranicy, często zaglądałem na ofertę firmy Bryki z Ameryki – https://www.brykizameryki.pl/ . Zajmują się importe...
- Współpraca działów sprzedaży i marketingu Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Czy w Waszych firmach dział sprzedaży i marketingu korzysta z tego samego systemu? U nas każdy ma inne narzędzia i to powoduje mnóstwo błędów – różne cenniki, n...
- Jak znaleźć dobrego coacha do swojej ulubionej gry Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Dobrego trenera poznaje się po podejściu do gracza – powinien umieć słuchać, motywować i tłumaczyć. Warto sprawdzić opinie i doświadczenie w danej grze, zanim z...
- Kolorowanki z bajek – ulubieni bohaterowie dzieci Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Najmłodsi uwielbiają kolorować postacie z ulubionych bajek i filmów. To doskonały sposób, by przenieść swoje wyobrażenia na papier i stworzyć własną wersję świa...
- Morska Chatka Dziwnów - domki letniskowe Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... W otoczeniu malowniczej przyrody i blisko morskiego brzegu znajduje się Morska Chatka Dziwnów – wyjątkowe miejsce stworzone z myślą o tych, którzy pragną odpocz...