Gość: michelleaw5 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kurtss9 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline barto776 fachowiec
|
Jeżeli szukacie niezawodnego cateringu dla firm w Łodzi, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Iness Catering - iness catering . Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
| |
Gość: lidkaa praktykant |
Próbowałam już kilku cateringów w naszym mieście, ale zazwyczaj po tygodniu potrawy zaczynały się powtarzać. Chciałabym spróbować czegoś nowego i natrafiłam na dieta pudełkowa kraków. Bardzo podoba mi się ich estetyka i to, że dostawy są zawsze na czas, co u mnie na Ruczaju bywa problematyczne przy innych firmach. Czy ktoś z Was korzysta z ich usług regularnie? Interesuje mnie zwłaszcza jakość mięsa i czy porcje są sycące, bo przy moim aktywnym trybie życia nie chcę chodzić głodna. Jak oceniacie relację ceny do jakości? |
|
|
Gdzie zamówić catering dietetyczny ?
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Jak znaleźć idealnego lekarza? Liczba postów: 510 Grupa: Pasje forum... W temacie rehabilitacji po zabiegach artroskopii stawu kolanowego - na stronie Centrum Fizjoterapii Spinetic znalazłam informacje o tym, jak ważne jest przestrz...
- Oprogramowanie systemowe Liczba postów: 45 Grupa: Pasje forum... Zarządzanie sprzedażą potrafi być skomplikowane, zwłaszcza gdy firma się rozwija. Ważne, by mieć dobry system, który ułatwi analizę wyników zespołu. Można rzuci...
- Nowoczesna diagnostyka – klucz do skutecznych napr... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Dzisiejsze samochody to skomplikowane maszyny pełne elektroniki. Trudno naprawić nowoczesne auto bez odpowiedniego sprzętu. Dlatego warto wybierać warsztaty, kt...
- Hotel White – Krynica Morska Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... W samym sercu Krynicy Morskiej, w otoczeniu pachnącego sosnowego lasu, znajduje się Hotel White – wyjątkowe miejsce, w którym natura spotyka się z nowoczesnym k...
- Zastosowanie Hydronylonu w nowoczesnym budownictwi... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Współczesne budownictwo coraz częściej sięga po rozwiązania gwarantujące trwałość i szczelność konstrukcji. Hydronylon sprawdza się przy zabezpieczaniu dachów p...