Gm Bud

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

20 listopada 2012, 11:02

Zgadzam sie: good 3 bad

Witam. Chcialbym sie dowiedzieć coś na temat tej firmy, bo słyszałem ze sprzedają piasek,cement, układają kostkę brukową itp. Czy to prawda ? Jak oni podchodzą do pracy ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2013, 13:43

Firma ta świadczy takie usługi. Poza tym zajmuje się wycinką drzew (z tej usługi skorzystała nasza gmina), wylewaniem stropów, budowanie garaży oraz inne nietypowe zlecenia budowlane. Do pracy podchodzą fachowo i solidnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2013, 10:16

Pamiętam jak mój mąż miał z nimi styczność i był z nich bardzo dumny bo ciagle ich chwalił.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2013, 13:56

Zgadzam sie: good 2 bad

U mnie układali kostkę brukową. Solidne wykonanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2013, 09:40

Zgadzam sie: good 2 bad

Sa w porzadku, ja mam do nich pełne zaufanie.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2013, 15:26

Zgadzam sie: good 1 bad

Moim zdaniem do pracy podchodzą z dużą precyzją, wykazują się zaangażowaniem, oferują w sprzedaży dobrą jakość, nie nawalają z terminami. Współpracowałem z nimi do tej pory chyba z sześć razy przy stawianiu budynków i muszę przyznać, że jak najbardziej zasługują na uznanie. Śmiem zasugerować, że to jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza firma budowlana w Lublinie. Przynajmniej najlepsza z jaką dotychczas miałem do czynienia. Od czasu pierwszej współpracy inwestuję tylko i wyłącznie w ich pracę.
Jednym słowem - polecam. Przekonajcie są sami, gdybanie w sieci nic nie da.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 227 Grupa: Firmy budow... Great interior design ideas! Creativity really makes a difference when it comes to decorating a space. And if you ever need a quick mental break, wordle unlimey...
  • hala namiotowa Liczba postów: 39 Grupa: Firmy budow... Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę firmy SUR FBD, specjalizującej się w dostarczaniu nowoczesnych rozwiązań informatycznych dla Służb Utrzyma...
  • Własną działalność gospodarczą Liczba postów: 73 Grupa: Firmy budow... Raz jeszcze... zobacz, jak Ci na działalność wpłynie system Berberis. Powinien dać diametralną zmianę, a jak dużą, to zależy od wielu czynników. Docelowo można....
  • Remont mieszkania Liczba postów: 87 Grupa: Firmy budow... Witam, Jeśli jesteście w trakcie remontu domu, to polecam Baluss https://baluss.pl/uchwyty-do-szkla Firma specjalizuje się w szerokiej gamie komponentów do bal...
  • The Power of Surah Yaseen PDF in Difficult Times Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Life is full of ups and downs, and in those tough moments, turning to the Qur’an brings unmatched comfort. The Yaseen pdf is a peaceful refuge — a Surah filled....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19827 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 177

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >