Gont bitumiczny czy blachodachówka?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

15 września 2014, 21:57

Zgadzam sie: good 0 bad

A jak z farbą na blasze?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2014, 06:39

ja wykańczałem dach po prostu blachą i dobrze to wygląda, a pod kątem finansowym bardzo się opłaca, za blachę nie zapłaciłem dużo w http://www.hart-metale.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2014, 17:40

lepiej zainwestowac i miec spokoj na lata, a nie sie martwic za rok czy dwa..

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2014, 13:41

Ja na dach zdecydowałam się na dachówkę ceramiczną z Creatona, blachę mi odradzano

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2014, 20:54

No blachę prawie każdy odradza, bo może rdzewieć i trzeba się nią sporo zajmować (malowanie, konserwacja)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2014, 16:35

to jest prawda, creaton ceraminczy lepszy bo tylko umyc trzeba raz na jakis czas, a tak to malowanie, konserwacja straszne...

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2014, 14:44

jest wielu producentow porządnych dachówek

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2014, 18:58

Właśnie :) Kto co woli to zależy od gustu jaka dachówka najbardziej nam będzie się podobała. Ja wybrałem Tegalit z Braasa i jestem bardzo zadowolony z efektu wizualnego jak i jakości:)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2014, 07:55

ja zdecydowałem się na blachę i dobrze to wygląda, przynajmniej dużo nie musiałem wydawać w http://sklep.hart-metale.pl/ za materiały

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2014, 23:09

Ojj na blachę można wydać bardzo mało, lecz niestety jest to słabe rozwiązanie, bo blacha się grzeje, koroduje, traci kolor itp.itd

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Trusted Commercial Roofing Contractors in New Jers... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Finding a dependable roofing contractor is essential for protecting your commercial property in New Jersey. @njcommercialroofingpros offers professional roofing...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 337

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */