Gont bitumiczny czy blachodachówka?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸

11 października 2016, 11:24

Zgadzam sie: good 0 bad

ja tez preferuje gont, jeżeli szukacie najlepszej jakosci materiałów na dach to zdecydowanie mogę polecic firme www.veldach.com.pl swietna jakość

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2016, 06:52

Ale sprawdzałeś jak jest z jego trwałoscią i opinie posiadaczy, bo jednak warto byłoby się dowiedzieć konkretnie. Ja przez tą ich wytrzymałość zrezygnowałem z wyboru na rzecz Dachówki ceramicznej Turmalin i nie żałuję.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2017, 00:12

Osobiście jestem za blachodachówką, ale najlepiej zapytać ekspertów co będzie dobrze pasowac do naszego domu, zajrzycie np. na http://panoramadachow.pl/ . lepiej sie poradzić zawczasu niż potem narzekać, że się dach nie podoba :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2017, 11:57

Co mogę powiedzieć, długo zastanawiałem się nad tym jakie blachodachówki wybrać. W końcu zainwestowałem w http://www.blacho-dachowka.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 16:44

A ja zamiast blachodachówki wybrałem płytki włóknocementowe. Z pomocą przyszła oferta z http://www.scaladachy.pl , dzięki której do dziś wiem, że dokonałem świetnego wyboru : mój dach wygląda bardzo nowocześnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2017, 11:50

Według mnie zarówno gont jak i blachodachówka nie są pokryciem które warto zakładać na dach domu. Już przy projekcie zdecydować się na dachówke wtedy odpowiednio zrobić więźbę i pózniej juz do końca życia mieć spokój z pokryciem. Juz niedługo może pojawi się jakaś promocja od Braas czy Dachobranie, więc nie wiidzę innej leepszej opcji :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2017, 11:50

Według mnie zarówno gont jak i blachodachówka nie są pokryciem które warto zakładać na dach domu. Już przy projekcie zdecydować się na dachówke wtedy odpowiednio zrobić więźbę i pózniej juz do końca życia mieć spokój z pokryciem. Juz niedługo może pojawi się jakaś promocja od Braas czy Dachobranie, więc nie wiidzę innej leepszej opcji :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2017, 23:38

Przy dzisiejszych wichurach coraz bardziej przestaję ufa ć lekkim pokyrciom. Dlatego wolalem wybrać porządna dachówke gdzie cięzko byłoby ja zerwac nawet dla bardzo mocnego wiatru.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2017, 21:53

Albo piękna dachhówka betonowa m.in płaskie rozwiązanie Teviva wykonana w technologii trójwarstwowej Cisar.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2017, 11:50

Ani jedno ani drugie, polecam łupek jako pokrycie dachu, o jego właściwościach możesz poczytać na www.CentrumLupka.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Trusted Commercial Roofing Contractors in New Jers... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Finding a dependable roofing contractor is essential for protecting your commercial property in New Jersey. @njcommercialroofingpros offers professional roofing...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 416

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */