Gwiezdny sufit w sypialni?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

28 stycznia 2016, 17:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałabym wykonać u siebie w sypialni taki gwiezdny sufit i zastanawiam się ile to może kosztować.
Co prawda tutaj: http://www.gwiezdnesufity.eu/ znalazłam już ekipę, która się czymś takim zajmuje, ale mimo wszystko chciałabym też poznać wasze opinie, zwłaszcza jeśli ktoś miał już z tym do czynienia.
Całość wygląda niesamowicie i robi świetne wrażenie. W dzień tego w ogóle nie widać, co moim zdaniem też jest zaletą.
Ktoś z was miał z tym styczność?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2016, 08:47

O szczegóły najlepiej będzie zapytać już fachowca który zajmuje się takim ozdobami,dekoracjami jak gwiezdny sufit. Moim zdaniem wygląda to całkiem ciekawie i efektownie,wiec czemu nie. Rozumiem,że będzie to sufit w sypialni tak?

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2016, 15:40

Nie słyszałem o tym wcześniej, ale wygląda na prawdę fajnie! Jak się rozeznasz w temacie więcej to daj znać, też chętnie pomyślę nad czymś takimi u siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2016, 08:43

I jak sprawa z sufitem,udało się już ustalić nieco więcej szczegółów? Jeżeli wątek w dalszym ciągu jest aktualny to koniecznie daj znać na forum,czekamy na Twoją odpowiedź :)

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2016, 09:02

A może zamiast takich sufitów, które owszem wyglądają ciekawie, wybrać coś bardziej prostszego :) można połączyć listwy oświetleniowe z taśmami LED - jako dodatkowe oświetlenie :) sami zobaczcie na przykłady :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2016, 12:05

Podoba mi się to drugie zdjęcie - jednak w moim bloku jest tak krzywy sufit, że nie zdałoby to egzaminu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 21:07

W pokoju dziecięcym powinno to bardzo dobrze wyglądać. Jednak w sypialni nie chciałabym takiej dekoracji.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 09:52

Zdjęcie nr 2 bardziej przypomina gabinet lekarski niż przytulną sypialnię,wiec nie wpada w mój gust. Bardziej pierwsza opcja,chociaż i tak gwiezdny sufit to coś czego bym nie chciała w swojej sypialni,raczej stonowane i dające pozytywną energię kolory.

Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2016, 11:24

Salon przepiękny, ale o ogromnym metrazu niestety nie dla mnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2016, 13:31

Mi bardziej przypadła do gustu opcja z podświetlanymi listwami LED :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20931 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 224

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */