Hale magazynowe producent

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

5 sierpnia 2015, 00:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto pomyśleć wcześniej o sprzęcie jaki nam się na takiej hali przyda, jeśli chodzi o urządzenia napędzane hydraulicznie to warto pomyśleć o zamówieniu ich bezpośrednio u producenta

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2015, 03:41

Specjalistami w branży hydrauliki siłowej jest firma [urlhttp://hydro-tor.pl/]Hydro-Tor. Dlatego w jakie jakichś wątpliowści warto sie z nimi kontaktować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2015, 04:13

Najbardziej na hali przydaje się posiadanie zgrzewarki , bo w razie jakiegoś uszkodzenia sprzętu można szybko tę szkodę naprawić i korzystać dalej.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2015, 15:18

Szukam wskzaówek co do budowy i wyposażenia hali specjalnie prszygotowanej do przechowywania zboża. CO się może na niej przydać. Interesuje mnie podjecie współpracy z agencją nasienną, jako zrzeszony hodowca nowych odmian roślin chroninych prawnie, dlatego też szukam wskazowek.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2015, 07:55

Bardzo dobry plan, pamiętaj, ze jakbyś szukał maszyn rolniczych to warto spojrzeć na ofere http://www.agromarketwiewiecko.pl/. Sam u nich kupowałem, wiec wiem że oferta jest bogata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2015, 13:09

Warto też znać dobrą hurtownie z częściami, np. łożyskami, bo to zawsze sie przydaje, szczególnei w nagłych wypadkach.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2015, 15:32

Bardzo fajne są takie hale, możne je wyposażyć w urządzenia produkcyjne i maszyny do pakowania i normalnie otwierać fajny biznes.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2015, 23:30

Slyszalem, ze jest to jeden z najlepszych producentow na rynku www.profixhale.pl mój znajomy, który siedzi w branzy mowil o konkurencyjnych cenach oraz wysokiej jakosci produktach

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2015, 23:17

Jeśli chodzi o urządzenia pakujące to ich bardzo bogaty i zróżnicowany asortyment można znaleźć u http://www.techno.com.pl/ Mają naprawdę mocne i niezawodne urządzenia

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2015, 18:31

Wyposażenie hali w spawarki od firmy http://www.brgaz.pl/ tez może być dobrym pomysłem, bo nigdy nie wiadomo kiedy mogą wyjść przypadkowe naprawy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dom energooszczędny Liczba postów: 180 Grupa: Innowacje w... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Grafik komputerowy Liczba postów: 14 Grupa: Innowacje w... Odpowiednio wyposażona pracownia komputerowa to inwestycja w przyszłość uczniów. W łódzkich szkołach coraz częściej pojawiają się nowoczesne zestawy komputerowe...
  • PRAWO JAZDY Liczba postów: 37 Grupa: Innowacje w... Ostatnio trafiłem na fajną ofertę dla tych, którzy chcą przypomnieć sobie zasady jazdy i manewrowania autem po dłuższej przerwie bez jazdy za kierownicą. Na htt...
  • Jaki jest najbardziej wydajny kolektor sloneczny ? Liczba postów: 84 Grupa: Innowacje w... .
  • Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 40 Grupa: Innowacje w... Zawilgocenie ścian często zaczyna się niewinnie. Najpierw widać jedynie lekko odchodzącą farbę lub zapach stęchlizny. Dopiero później pojawiają się wykwity pleś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20362 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >