Hobby - książki

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

4 kwietnia 2026, 17:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam czytać książki i ostatnio skończyłam „Kwiaty mojego życia” https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/kwi aty-mojego-zycia/ Marcina Perygi i muszę przyznać, że to jedna z tych pozycji, które czyta się powoli, bo co chwilę człowiek zatrzymuje się na jakiejś myśli.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2026, 14:41

Ja zaczynałam od YouTube, ale szybko się zniechęciłam, zero struktury. Teraz myślę o czymś takim jak nauka gry na pianinie radom, bo jednak ktoś prowadzi krok po kroku i pilnuje postępów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2026, 18:07

Współczesny świat pędzi naprzód a ja wciąż najbardziej cenię sobie wieczór z dobrą lekturą w ręku lub spotkanie ze znajomymi przy stole. Zamiast śledzić seriale wolę sprawdzać co nowego pojawia się na rynku wydawniczym. Często odwiedzam witrynę gdzie działa sklep internetowy bestsellery i nowości książkowe bo lubię być na bieżąco z literaturą piękną i reportażami. Z kolei gdy planuję weekendowe spotkania z wnukami i przyjaciółmi to przeglądam top kupony książki i gry planszowe ponieważ rozrywka bez ekranu komputera ma dla mnie ogromną wartość. Taka forma spędzania wolnego czasu pozwala utrzymać umysł w dobrej kondycji i zacieśniać relacje z bliskimi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Cześć wszystkim. Liczba postów: 21 Grupa: Pasje forum...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 383 Grupa: Pasje forum... Samochód to nie tylko przyjemność, ale i obowiązki, jak choćby ubezpieczenie. Każdemu kierowcy zależy na korzystnych ofertach, stąd warto znać różne narzędzia d...
  • Nauka Liczba postów: 94 Grupa: Pasje forum... Kiedy nauka staje się wyzwaniem, szczególnie przed maturą, dobrym rozwiązaniem mogą być zorganizowane kursy przygotowawcze. W Warszawie rusza ciekawa opcja, któ...
  • oryginalny prezent? Liczba postów: 1176 Grupa: Pasje forum... Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę https://ironsky.pl/ , na której znajdziecie ofertę autoryzowanego sklepu internetowego Ironsky z najróżniejszymi dro...
  • Wasz rekord w klasycznym CS 1.6 Liczba postów: 6 Grupa: Pasje forum...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21263 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 353

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */