Gość: julek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: MaO praktykant |
Produkty marki Inter Grąd zostały przeze mnie sprawdzone
przy okazji remontu mieszkania. Okazało się, że ich
jakość nie odbiega od jakości innych produktów
wiodących na tym rynku producentów chemii budowlanej, a do
tego cena nie obciąża kieszeni. Po co przepłacać?
Obserwuję, że na naszym rynku produkty te są bardzo
popularne i chętnie stosowane. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline rybka12 praktykant
|
|
|
| |
Gość: Arkadiusz.S praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline EmilStan89 majster
|
Taka wylewka to praktycznie same zalety takie jak : dobre przewodnictwo cieplne podkładu,niska porowatość, pozwalająca na szybkie oddawanie ciepła pomieszczeniu oraz homogeniczność mieszanki sprawiają, że produkt ten jest szczególnie zalecany w konstrukcjach z ogrzewaniem podłogowym, wytrzymałość - porównaniu do jastrychów cementowych znacznie wyższy stosunek wytrzymałości na zginanie do wytrzymałości na ściskanie sprawia, że produkt nie wymaga zbrojenia, łaściwości samopoziomujące, etetyka powierzchni, wydajność układania i wiele innych. U mnie w domu taką wylewkę robiła firma https://www.piotrowski-okna.pl |
|
| |
Gość: Pay Day Loan praktykant |
|
|
| |
Gość: ethelld60 praktykant |
|
|
| |
Gość: Get A Loan praktykant |
|
|
| |
Gość: home auto insurance praktykant |
|
|
|
INTER GRĄD
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Fotowoltaika Liczba postów: 188 Grupa: Technologie... firma montująca magazyny energii powinna zostać wybrana nie tylko na podstawie samej ceny urządzeń i wykonania prac. Warto zwrócić uwagę na sposób przygotowania...
- Why a HELOC Calculator Is Helpful Before You Borro... Liczba postów: 3 Grupa: Technologie...
- Wymiana szczęk tokarskich Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Przed decyzją sprawdź stan prowadnic szczęk w korpusie uchwytu bo jeśli prowadnice są wytarte to nowe szczęki nie poprawią centrowania. Szczęki możesz sprawdzić...
- Jaki cement na beton? Liczba postów: 7 Grupa: Technologie... Cześć, jaki cement polecacie na beton na fundamenty? Mam na myśli dom jednorodzinny?
- Jak powinny być montowane okna? Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Wymiana stolarki to inwestycja, którą warto dobrze zaplanować, dlatego przed podjęciem decyzji przeglądałem kilka różnych ofert. Jedną z ciekawszych znalazłem w...