Jak powinny być montowane okna?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

13 lutego 2009, 08:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Rozpocząłem budowę budynku energooszczędnego. Planuję zamontować okna o najlepszym współczynniku, pakiety trzyszybowe, najlepszy profil Oknoplus. Ściany wykonane z bloczków keramzytowych będą ocieplone 20 cm styropianu. Czy okna powinny być montowane w płaszczyźnie ocieplenia czy w płaszczyźnie bloczków z keramzytu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2009, 21:14

W energooszczędnym - tylko w ociepleniu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2026, 12:39

Wymiana stolarki to inwestycja, którą warto dobrze zaplanować, dlatego przed podjęciem decyzji przeglądałem kilka różnych ofert. Jedną z ciekawszych znalazłem w Bramotechnice. Na ich stronie https://www.bramotechnika.pl/ można sprawdzić zakres działalności oraz dostępne rozwiązania. Zwróciłem uwagę na szeroki wybór produktów i wieloletnie doświadczenie firmy. Tego typu informacje są dla mnie istotne, ponieważ przy większym remoncie zależy mi nie tylko na samym produkcie, ale również na profesjonalnym podejściu do klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2026, 08:02

“How should windows be installed?” is a useful topic because proper installation can improve insulation, durability, and the overall comfort of a home. In the gaming space, 3 Patti Land offers an engaging Teen Patti card-gaming experience for players who enjoy casual entertainment. My website is gaming-related, and Download 3 Patti Land can be helpful for readers who want to learn more about 3 Patti Land.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• urządzenia komputerowe Liczba postów: 11 Grupa: Technologie... Czujniki są jednym z podstawowych elementów wielu systemów Internetu Rzeczy, ponieważ pozwalają na bieżąco obserwować wybrane warunki. Można mierzyć między inny...
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 674 Grupa: Technologie... Na stronie https://zebate24.pl/kategoria/czesci-zet telmeyer/ znajdziecie ofertę sklepu internetowego Zębate24, która jest dostawcą części zamiennych dla maszyn....
  • Serwis koparek Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Przy tego typu awariach najlepiej dzwonić bezpośrednio zamiast pisać maile bo liczy się każda godzina. Dobry dealer powinien mieć dedykowany numer do pilnych zg...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 189 Grupa: Technologie... Myśląc o fotowoltaice, wpadła mi ostatnio w ręce broszura dotycząca różnych systemów i ich możliwości. Fajnie, że wiele firm oferuje nie tylko same panele, ale....
  • Why a HELOC Calculator Is Helpful Before You Borro... Liczba postów: 10 Grupa: Technologie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20966 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 218

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >