Rozpocząłem budowę budynku energooszczędnego. Planuję zamontować okna o najlepszym współczynniku, pakiety trzyszybowe, najlepszy profil Oknoplus. Ściany wykonane z bloczków keramzytowych będą ocieplone 20 cm styropianu. Czy okna powinny być montowane w płaszczyźnie ocieplenia czy w płaszczyźnie bloczków z keramzytu?
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline sp5es inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tobisz90 kierownik
|
Wymiana stolarki to inwestycja, którą warto dobrze zaplanować, dlatego przed podjęciem decyzji przeglądałem kilka różnych ofert. Jedną z ciekawszych znalazłem w Bramotechnice. Na ich stronie https://www.bramotechnika.pl/ można sprawdzić zakres działalności oraz dostępne rozwiązania. Zwróciłem uwagę na szeroki wybór produktów i wieloletnie doświadczenie firmy. Tego typu informacje są dla mnie istotne, ponieważ przy większym remoncie zależy mi nie tylko na samym produkcie, ale również na profesjonalnym podejściu do klienta. |
|
| |
Gość: 3 patti land praktykant |
“How should windows be installed?” is a useful topic because proper installation can improve insulation, durability, and the overall comfort of a home. In the gaming space, 3 Patti Land offers an engaging Teen Patti card-gaming experience for players who enjoy casual entertainment. My website is gaming-related, and Download 3 Patti Land can be helpful for readers who want to learn more about 3 Patti Land. |
|
|