offline baltazar doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline perer inżynier
|
nie zapomnij o sanitariach dla pracowników na budowie.Masz
dwie opcje. Pierwsza to postawienie drewnianego wc. Druga
opcja to zdecydowanie się na wynajęcie toi toi na
budowę.Od siebie polecam raczej drugą opcję. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Reskewiak praktykant |
|
|
| |
offline charlotte160 kierownik
|
Jesli planujecie remont lub budowę po nowym roku to dowiedzcie się jak wygląda sprawa zwrotu podatku vat! Tutaj https://polskiebudowlane.pl/portal/jaki-vat-n a-materialy-budowlane/ znajdziecie artykuł na ten temat. |
|
| |
Gość: Kamko90 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Zdeny praktykant |
|
|
| |
Gość: Entek praktykant |
|
|
| |
offline kazik99 fachowiec
|
Ciężko jednoznacznie odpowidzieć na to pytanie. Na pewno da się zaoszczędzić na materiałach budowlanych, jeżeli będziecie kupować je w hurtowniach. Jak coś to mam namiar na dobrej jakości styropian w rozsądnej cenie. |
|
| |
offline oe_foveotech kierownik
|
Szanowni Państwo, |
|
| |
Gość: Boszki praktykant |
KMT Superhetm 90 to dobry wybór do domu pasywnego i domu energooszczędnego. Jak dla mnie drzwi, które zapewnią bezpieczeństwo i komfort cieplny. Są grube, dobrze ocieplone, skutecznie tłumią hałas, który pochodzi z zewnątrz. Do tego jest spory wybór kolorystyczny, więc wybierzemy design, który nam pasuje |
|
|
Ile kosztuje budowa domu?
«
Powrót do artykułu: Ile kosztuje budowa domu? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 410 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
- Innowacyjne opakowania Liczba postów: 158 Grupa: Budowa i re... Ja od dłuższego czasu współpracuję z Atech - producent opakowań plastikowych i mogę ich spokojnie polecić. Zajmują się produkcją butelek i nakrętek plastikowych...
- Przytulny, nowoczesny dom Liczba postów: 71 Grupa: Budowa i re... Często dopiero oglądając projekty, człowiek uświadamia sobie, że pewne rozwiązania są zupełnie niepraktyczne. Dlatego warto poświęcić czas na spokojne porównani...
- Ogrzewanie pomieszczeń, a alergia Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Przy alergii na kurz sprzątanie to podstawa, ale może to nie wszystko. Czytałam o Airozone i ich ozonowaniu pomieszczeń. Ma to pomóc w odświeżeniu i poprawie wa...
- Jak sprzątać po pracach budowlanych sprawnie i bez... Liczba postów: 24 Grupa: Budowa i re...