|  Gość: XRumerTest praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: mike84 praktykant | Jeśli chodzi o domy energooszczędne Warszawa, to z tego co wiem, najlepszą firmą budowlaną jest Espiro Property, bo się w tym specjalizują. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  damian88 inżynier  | Można naprawdę sporo zaoszczędzić, ale zarówno projekt, jak i wykonanie musza być na najwyższym poziomie. Natknąłem sie ostatnio na ciekawy artykuł: http://trendywenergetyce.pl/efektywnosc-energ etyczna-budynkow - rozjaśnia kilka spraw :) | 
|  | |
|  Gość: JoshuaBug praktykant | |
|  | |
|  Gość: Freedom Writer Essay praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: Evaatmox praktykant | |
|  | |
|  Gość: Abhishek Prabhakar praktykant | The common factors calculator swiftly identifies shared
divisors between two or more numbers, aiding in mathematical
analysis and problem-solving. Its efficient algorithms
streamline the process, making it an invaluable tool for
mathematicians and students alike. | 
|  | |
|  Gość: SofiaJone praktykant | |
|  | |
| offline  Cadela Project doświadczony  | Najwięcej oszczędza się wtedy, gdy dom jest dobrze ocieplony i ma nowoczesne ogrzewanie, które nie generuje strat. U mnie sprawdziło się ogrzewanie podłogowe elektryczne Red Snake od Kadela Projekt – żadnych rur, żadnych pieców, wszystko sterowane z aplikacji. Połączenie z fotowoltaiką zrobiło robotę, bo rachunki praktycznie spadły do symbolicznych kwot. Tutaj masz fajnie opisane, ile to realnie kosztuje i jakie są różnice w eksploatacji: https://kadela.com.pl/ile-kosztuje-ogrzewanie -elektryczne/ | 
|  | 
Ile naprawdę oszczędza się na domach energooszczędnych?
« 
				Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Ostatnio na forum
- Fotowoltaika - kogo polecacie? Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Użytkownik jutka napisał: Lepiej byłoby jakbyś podał mimo wszystko te lokalizacje. Chociaż z takich firm z polecenia na pewno mogę Ci tu wspomnieć o https://www...
- Ogrzewanie Liczba postów: 521 Grupa: Ekologiczny... Przerabiałem temat kilka lat temu i po analizie wszystkich opcji wybrałem ogrzewanie elektryczne Red Snake od Kadela Projekt. Nie ma porównania do węgla czy gaz...
- Ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 69 Grupa: Ekologiczny... Jasne, że można! Ja mam ogrzewanie podłogowe elektryczne od Kadela Projekt w mieszkaniu w bloku i działa super. Nie trzeba kotłowni ani żadnych przeróbek – syst...
- Ogrzewanie zintegrowane Liczba postów: 7 Grupa: Ekologiczny... Ja mam ogrzewanie zintegrowane oparte na systemie Red Snake od Kadela Projekt i to naprawdę wygodna sprawa. Całość działa z aplikacją, więc mam kontrolę nad tem...
- Ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 20 Grupa: Ekologiczny... Dokładnie tak, stare opinie o „drogim prądzie” już dawno nie mają sensu. U mnie działa ogrzewanie elektryczne Red Snake od Kadela Projekt i przy fotowoltaice ra...