Instalacja gazowa w domu i mieszkaniu - porady

« Powrót do artykułu: Instalacja gazowa w domu i... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

16 czerwca 2015, 17:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Istnieje jeszcze opcja wydzierżawienia zbiornika na gaz, my mamy taki z Amerigas, bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2015, 22:03

Ja się własnie zastanawiam nad opcją gazu, myślałem o amerigas, maą chyba najkorzystniejsze opcje i ja chyba zdecyduję się na zbiornik podziemny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2015, 07:37

Z amerigas najkorzystniej wybrać opcję Comfort i mieć rozłożone opłaty na cały rok, płaci się taką samą kwotę co miesiąc, dzięki temu nie ma co miesięcznego zdziwienia czy zaskoczenia

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2015, 09:09

Tak jak juz pisałem Amerigas i ogrzewanie gazem płynnym jest dobrym rozwiązaniem, które ja polecam i bardzo sobie chwalę. Poza tym to duża wygoda i komfort użytkowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2016, 15:32

Dobry montaż takiej instalacji to podstawa bezpieczeństwa... warto zadbać o ten temat...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2016, 19:50

Amerigas polecam. Warto zainteresować sie ich aktualna ofertą, najlepiej tam zadzwonić i dopytać o szczegóły.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2016, 13:28

Ja nie zamierzam nic zmieniać. Z Amerigasem mi sie dobrze współpraca układa.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 07:16

U mnie także ogrzewane gazowe i właśnie wspominany amerigas. Warunki umowy mam dobre więc nie zamierzam nic zmieniać. Dzięki.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2017, 19:47

już kilka lat współpracuję z Amerigasem i ich oferte polecam. Tej proponowanej przez ciebie firmy wcale nie kojarzę.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2022, 10:35

Ja mam u siebie w domu ogrzewanie gazowe. To świetne rozwiązanie, jeśli nie masz czasu i chęci na rozpalanie w piecu. Nie dość, że wszystko sobie regulujesz termostatem, to i nie musisz wdychać dymu na podwórku. Dam Ci namiary na firmę, która mi założyła takie ogrzewanie: http://borkowski.pl/?q=oferta/Oferta-handlowa /technika-grzewcza/Kotly-gazowe Koszt zakupu i instalacji nie był duży, a wszystko śmiga bezproblemowo, więc polecam zdecydowanie Ci tych fachowców.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wkrętarka stworzona z myślą o kobietach Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Kryzysy są nieodłączną częścią życia, choć często staramy się ich unikać lub ukrywać. W takich momentach emocje bywają intensywne i trudne do opanowania, ale je...
  • Profesjonalne sprzątanie po budowie. Liczba postów: 102 Grupa: Budowa i re... BIOstar Cleaning dostępne w https://sklepinco.pl/marka/biostar-clean ing-products/ pomogą utrzymać dom w czystości bez chemikaliów. Naturalny Czynnik Bioaktywny....
  • Brama garażowa z napędem Liczba postów: 415 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
  • Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 961 Grupa: Budowa i re... Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która buduje dom i opowiadała mi o wszystkich zmianach, jakie wprowadza w projekcie. Naprawdę nie zdawałam sobie sprawy, jak w...
  • Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 32 Grupa: Budowa i re... Ostatnio miałam rozmowę z koleżanką, która buduje dom. Opowiadała mi, że wybór projektu to naprawdę spora sprawa. Niezła jazda, bo jest tyle opcji, że można się...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20909 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 235

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */