Gość: Igori2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Igori2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google |
JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- system drzwi przesuwnych Liczba postów: 111 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Miśka89 napisał: bardzo dobrej jakości drzwi mają tu [url]http://www.indeco.pl/ fajne modele za rozsądną cenę. Poza tym uważam, że doskonale s...
- jakiej firmy drzwi zewnętrzne woj. Opolskie? Liczba postów: 25 Grupa: Montujemy o... Jasne, że tak, bo jak pisałem wyżej - europejczycy chwalą sobie nasze produkty, tylko Polak chwali to co zagraniczne jest. Taka już kolej rzeczy. Mamy świetnych...
- Drzwi Parmax Liczba postów: 23 Grupa: Montujemy o... Teraz przy tak dużym nasyceniu rynku, ciężko od razu rozróżnić które drzwi rzeczywiście są dobrą opcją. Dlatego dobrze, że pytasz bo dzięki temu szanse na dobre...
- Drzwi do pokoju - przerobić czy wymienić? Liczba postów: 15 Grupa: Montujemy o... Stary temat, ale podbity przez tego typa co coś reklamuje wyżej. Tak patrzę jak ludzie kombinują pod górę i nie mogę uwierzyć. Za nieduże pieniądze można mieć....
- drzwi balkonowe Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Akurat autor tematu szuka drzwi balkonowych,wiec nie wiem czy to trafna porada. Co prawda nie ma normy co do tego iż muszą być uchylne jeżeli jest jedno okno w....