Jadalnia z drewnianymi meblami - jak się za to zabrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

18 maja 2021, 07:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!
Chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości mebli z litego drewna i jednocześnie gdzie szukać najciekawszych propozycji. No i też licząc na naprawdę dobre ceny :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2021, 07:44

Jeżeli rozglądacie się za ciekawymi propozycjami w zakresie wyboru dobrej jakości wyposażenia do swojej jadalni to myślę, że tutaj warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu Beds.pl gdzie znajdziecie mega wybór opcji, jak na przykład stół Oxide w różnych opcjach. U mnie wygrała jednak wersja pokryta olejem naturalnym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2021, 09:14

No i bardzo dobra propozycja od poprzednika, w mojej opinii akurat jeśli chodzi o wybór to na pewno warto wymienić https://beds.pl/meble-do-jadalni gdzie można znaleźć naprawdę duży wybór pojedynczych elementów, ale i też zestawów. U mnie wygrał stół STEEL nierozkładany z litego drewna STY2206. Tym bardziej, że jeszcze złapałem naprawdę niezłą promocję :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2021, 09:17

official site free dogecoin

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2021, 09:22

O proszę sporo tych konkretnych podpowiedzi się pojawiło :) Super i mam nadzieje, że to nie koniec podpowiedzi z Waszej strony dla mnie, bo jednak wolę trochę dokładniej sprawdzić sobie różne opcje!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2021, 08:22

No i trudno się nie zgodzić z poprzednikami, jednak patrząc już z perspektywy nie jednym zakupów mebli do naszego mieszkania to też wolę kupić raz porządne meble z litego drewna niż co kilka lat bawić się zmianami tym słabych z marketów budowlanych. Odwiedźcie sobie https://beds.pl/meble-do-sypialni/komody-i-sz afki-do-sypialni i przejrzyjcie najlepsze opcje do aranżacji swojego wnętrza :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2021, 21:54

Również jestem w trakcie remontu jadalni, ponieważ stary wystrój już mi się znudził, a do tego meble zostały trochę zniszczone przez koty. Zakupiliśmy z żoną piękną komodę oraz duży stół. Pozostaje nam tylko wybrać pasujące do tego krzesła. Początkowo kompletnie nie mieliśmy pomysłu na to pomieszczenie, ale po przeczytaniu tego artykułu https://www.moja-ostroleka.pl/art/1617778649/ calkiem-nowe-oblicze-twojej-jadalni już wiemy na co warto zwrócić uwagę przy wyborze mebli.

Ten post był edytowany przez dnia: 29 sierpnia 2021, 21:54
Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2021, 12:35

Również chciałabym urządzić swoje mieszkanie w tym stylu. Na ścianach na pewno zdecyduje się położyć beton architektoniczny z Bielska. Meble muszę zamówić przez sieć, ale również chcę zastosować lite drewno. Podoba mi się styl industrialny.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2021, 12:39

over here atikmdag patcher file too large

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2021, 20:16

Zakupiłem ostatnio takie meble w stylu loftowym. Jesli nie jest Ci znana oferta https://youdesign.pl/pl/c/Stoly-do-jadalni/15 to zalecam skupić się na tym aspekcie. Wygląda to naprawdę nieźle i nadało oryginalnego smaku do wnętrza!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 24 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20145 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >