Jak dbać o samochód?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25 26 27  ▸  ▸▸

10 marca 2022, 08:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Ważne też jest to, by w samochodzie po pierwsze nie palić, bo cały zapach z tytoniu wchłaniany jest przez tapicerkę. Robić co jakiś czas przegląd samochodu. Tankować dobrej jakości paliwo, by nie zniszczyć sobie np. wtryskiwaczy. Wymiana wtryskiwaczy potrafi być bardzo kosztowna. A juz nie wspomnę o wtryskiwaczach pizoelektrycznych, gdzie nie ma możliwości regeneracji tylko od razu trzeba kupować nowe :(

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2022, 11:37

Jak dbać o auto? Na pewno regularnie wymieniać te części, które tego wymagają. W tym artykule opisano filtr powietrza: https://mediatown.pl/producenci-filtrow-samoc hodowych-jaki-filtr-paliwa-powietrza-wybrac/ . Zobaczcie, jacy są znani producenci i jaki filtr wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2022, 17:07

dynamiczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów łódzkie w Gearmar jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Mechanicy doświadczeni, posiadający odpowiednią wiedzę i narzędzia, więc naprawa będzie od A do Z, kompleksowa, zgodnie ze standardami

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2022, 10:36

Moim zdaniem zadbać o samochód należy zarówno pod względem mechanicznym jak i pod względem czystości. Odpowiednich produktów do pielęgnacji samochodów zarówno w środku jak i na zewnątrz naprawdę nie brakuje. W sieci można znaleźć ich mnóstwo i to naprawdę dobrej jakości. Mnie interesowały produkty marki Scangrip i takie znalazłem i zamówiłem.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2022, 11:04

Co jakiś czas warto wymienić również katalizator. Plusem w tym przypadku jest to, że starą część można sprzedać. Na stronie https://katalizatorychrzanow.pl/ można znaleźć wszelkie informacje na ten temat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2022, 15:30

Oklejanie samochodu folią to szczególnie popularna metoda na zmianę koloru nadwozia i jego ochronę przed drobnymi zarysowaniami lub odpryskami. Czy jednak zastosowanie folii niesie za sobą wyłącznie korzyści? Na jakie przeszkody można trafić podczas oklejania karoserii?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2022, 19:45

Dbać należy zawsze, ale sposobów jest całe mnóstwo. Bo i o wnętrze trzeba dbać, żeby się miło jeździło w czystym autku, ale też o mechanikę, żeby wszystko było sprawne i tym samym bezpieczne. Trzeba też pamiętać o regularnych przeglądach, jakie wykonywane są np. przez https://gizoqservice.pl/okregowa-stacja-kontr oli-pojazdow/. To stacje, które mają specjalne uprawnienia, aby kontrolować nasze pojazdy. Takie przeglądy są oczywiście obowiązkowe, ale warto je wykonywać również dla swojego bezpieczeństwa.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2022, 13:22

Ja korzystam z usług takiej placówki jak serwis kia lublin: https://technotop.pl/kia/serwis/ . Pracują tam świetni fachowcy. Jestem bardzo zadowolona i chętnie wracam.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2022, 12:44

Folia pokrywająca auto spełnia głównie funkcję dekoracyjną. Dodatkowa warstwa samoprzylepna może jednak skutecznie zabezpieczyć również sam lakier przed m.in. zarysowaniami i działaniem czynników atmosferycznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2022, 13:42

najlepiej po prostu robić czesty przegląd.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25 26 27  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 238

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >