Jak zaaranżować salon?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

8 sierpnia 2011, 11:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Dokładnie jezeli jest to naturalna skóra to... cena też jest NATURALNIE wysoka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2011, 13:45

To jest oczywisce, że wyroby ze skóry są drogie ;) ja sama kupiłam ostatnio zwykły portfel ze skóry to zapłaciłam 200 zł ..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2011, 12:37

dokładnie, tak podejrzewam. Ale ważne, że jest jakościowo ok i pięknie wykonana.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2013, 13:55

a jakie oświetlenie do salonu? co jest ostatnio modne? decydować się tylko na oświetlenie górne czy może jeszcze jakieś podłogowe? interesuje mnie tylko styl nowoczesny

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2013, 18:12

mi się bardzo podobają płyty oled - naprawdę są ładne i nadają wnętrzu ciekawy wygląd, ale do najtańszych nie należą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2013, 18:50

Polecam szereg ciekawych dodatków oraz mebli które odmienią Wasz salon,zobaczcie na wwww.Goliat-Importer.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2013, 16:33

Rolety nie są dobrym pomysłem, jak chcesz miec przytulny salon to tylko firanki, najlepiej w ciepłym brązie

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2013, 12:32

teraz na naszej stronie www.Meble-Wojak.pl znajdziesz ciekawe meble do swojego salonu,myślę ze warto zajrzeć i przekonać się samemu,chętnie pomożemy podczas wyboru.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 10:00

Różne są pomysły. Wystarczy poszukać np w internecie. Polecam www.impall.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 11:10

Witam. Zajmujemy się profesjonalnymi aranżacjami wnętrz na terenie woj. mazowieckiego. Mieszkania, domy, biura, restauracje itd. Mamy referencje, a dla użytkowników tego forum zniżkę 5% na wykonane usługi. Zapraszam: lukasz@perfectus.warszawa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >