Mam zażarty spór z moją żoną. Non stop gani mnie gdy zapalę światło i później zgaszę. Mówi że sam proces włączania energooszczędnej zarówki pobiera więcej prądu aniżeli zwykła żarówka..ale gdy już się pali to pobiera mniej prądu. Wydaje mi się że głupot się naczytała na internecie. Założyłem się z nią a o co to nie powiem :oops: Proszę powiedzcie. Czy ona ma racje czy ja że mówię że takie coś nie ma miejsca?
Jak działa żarówka energooszczędna?
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Can Assignment Helper Save Time for University Wor... Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... Managing university workload can feel overwhelming, especially when deadlines, exams, and personal tasks all come together. Many students look for smart ways to...
- Biuro nieruchomości Tarnów Liczba postów: 6 Grupa: Ekologiczny... Użytkownik jevimufewiwe napisał: Brzmi jak coś, co może się przydać osobom z okolic Tarnowa, zwłaszcza jeśli ktoś myśli o kupnie, sprzedaży albo wynajmie nieruc...
- energooszczędność = trzymanie ciepła Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... Wbrew pozorom jest na to bardzo proste rozwiązanie opracowane przez Schuco. Mowa tutaj o systemach wentylacji zintegrowanych z oknami aluminiowymi lub PVC o świ...
- budowa domu szkieletowego Liczba postów: 7 Grupa: Ekologiczny... Cieszę się, że pytasz o komfort cieplny domów! Jeśli szukasz solidnych rozwiązań, polecam odwiedzić https://nullsbrawls.net.pl/ – to świetne źródło, gdzie znajd...
- Ekologiczne materiały Liczba postów: 44 Grupa: Ekologiczny... Enhance team cohesion with business shirts with logo. Crafted from breathable fabrics, these shirts deliver quality and comfort throughout the workday. Ideal fo...