Mam zażarty spór z moją żoną. Non stop gani mnie gdy zapalę światło i później zgaszę. Mówi że sam proces włączania energooszczędnej zarówki pobiera więcej prądu aniżeli zwykła żarówka..ale gdy już się pali to pobiera mniej prądu. Wydaje mi się że głupot się naczytała na internecie. Założyłem się z nią a o co to nie powiem :oops: Proszę powiedzcie. Czy ona ma racje czy ja że mówię że takie coś nie ma miejsca?
Jak działa żarówka energooszczędna?
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Usługi brukarskie Warszawa, Pruszków, Piaseczno -... Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Ja na przykład dowiedziałem się o usługi brukarskie Warszawa . Moim zdaniem to jest bardzo dobra oferta.
- Balustrady kute i nierdzewne Kraków Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Warto teraz zainteresować się balustrady nierdzewne Kraków . To naprawdę powinno zainteresować wiele osób.
- Elektrozaczepy Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Dzisiaj na przykład dowiedziałem się o elektrozaczepy symetryczne . Jestem pewny, że z tej oferty naprawdę skorzysta bardzo dużo osób.
- Losuj kartę Tarota – wróżba z kart tarota Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny...
- Zarządzanie nieruchomościami Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... Lokalne realia mogą znacząco wpłynąć na szybkość i przebieg transakcji. Dla osób, które chcą uniknąć zawirowań, istnieją witryny oferujące pomoc przy szybkiej s...