Mam zażarty spór z moją żoną. Non stop gani mnie gdy zapalę światło i później zgaszę. Mówi że sam proces włączania energooszczędnej zarówki pobiera więcej prądu aniżeli zwykła żarówka..ale gdy już się pali to pobiera mniej prądu. Wydaje mi się że głupot się naczytała na internecie. Założyłem się z nią a o co to nie powiem :oops: Proszę powiedzcie. Czy ona ma racje czy ja że mówię że takie coś nie ma miejsca?
Jak działa żarówka energooszczędna?
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Wolny czas Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... escape road 2 features intuitive controls, making it easy for players to navigate and dodge obstacles. The arrow keys allow for precise steering, essential for....
- Projektanci Wrocław – pracownia projektowa Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... It's fascinating how different areas of life connect. Considering ecological materials and energy-efficient designs makes me think of complex systems, almost li...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 46 Grupa: Ekologiczny... Zobaczcie na drzwi aluminiowe zewnętrzne to drzwi o wysokiej izolacyjności termicznej. Moim zdaniem to jedna z najlepszych ofert. Zobaczcie na stronę i sklep...
- Ile naprawdę oszczędza się na domach energooszczęd... Liczba postów: 28 Grupa: Ekologiczny... Można naprawdę sporo zaoszczędzić, ale zarówno projekt, jak i wykonanie musza być na najwyższym poziomie. Natknąłem sie ostatnio na ciekawy artykuł: http://tren...
- Ekologiczne materiały Liczba postów: 39 Grupa: Ekologiczny... takie materiały z odzysku chyba się nie nadają do budowy. Wiem,że domy skandynawskie a pewnie pasywne również mają niesamowite wymagania budowlane i trochę bym....