Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Bez zdjęć wykończonego wnętrza oraz zdjęć instalacji elektrycznej (przed położeniem tynków) ciężko coś doradzić. Jeżeli chcesz mieć nowe oświetlenie w innych punktach domu niż przewiduje to projekt, to bez kucia ścian się nie obejdzie. No chyba że ktoś lubi kable na wierzchu, jak w drewnianym działkowym domku. |
|
| |
| Reklamy Google |
Jak estetycznie zamontować oświetlenie w wykończonym domu?
«
Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz
Ostatnio na forum
- Oświetlenie LED Liczba postów: 352 Grupa: Oświetlenie... Oświetlenie LED to przyszłość w aranżacji wnętrz. Dzięki niemu możemy stworzyć niepowtarzalny klimat w domu, nie tylko oszczędzając prąd, ale też dając naszym p...
- barek i alkohole Liczba postów: 64 Grupa: Oświetlenie... Zastanawiałem się, jak to jest z tymi piwkami bezalkoholowymi. Czy naprawdę nie mają alkoholu? Na stronie piwo 0 znalazłem odpowiedź, że to trochę bardziej skom...
- Profile do taśm LED Liczba postów: 9 Grupa: Oświetlenie... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie kątowniki ochronne i napinacze do taśmy stalowej? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów w dobrej cenie. J...
- nie wszystkie lampy LED świecą? Liczba postów: 34 Grupa: Oświetlenie... Jeśli chodzi o oświetlenie to polecił bym ledart.net.pl z dwóch prostych powodów szybko realizują zamówienia oraz mają bardzo atrakcyjne ceny względem jakości p...
- Lampy do salonu nowy styl. Liczba postów: 220 Grupa: Oświetlenie... Jeśli myślicie o nowoczesnym oświetleniu do salonu, to system szynowy to naprawdę fajna opcja. Można swobodnie przesuwać oprawy bez ingerencji w instalację, co....