Jak ocieplać przy kominie dymnym?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

3 lutego 2009, 16:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy można wełną mineralną ocieplić komin dymny? Zostało mi jeszcze troche po ocieplaniu poddasza użytkowego. Czy mogę tego materiału użyć?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2010, 11:28

Zgadzam sie: good 0 bad

no pewnie, że można docieplić go wełną mineralną bo wełna ta jest niepalna no ale nie palne są tez płytki z betonu komórkowego i także do tego się nadają

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 15 Grupa: Porady i op... Wybór między biurem rachunkowym online a stacjonarnym zależy głównie od Twoich preferencji, stylu pracy i potrzeb firmy. Biura stacjonarne oferują tradycyjny ko...
  • pomnik z rzeźbą? Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Jeżeli szukacie sprawdzonego zakładu kamieniarskiego w Wielkopolsce, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy GRANITEKS, która w ofercie....
  • Wygodna poduszka, jaka? Liczba postów: 86 Grupa: Porady i op... Poduszki puchowe to dla mnie strzał w dziesiątkę. Poduszki wypełnione wysokiej jakości puchem gęsim są lekkie, sprężyste i mega wygodne. Raz się spróbuje i cięż...
  • Jaka firma do wycinki drzew Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... Ostatnio potrzebowałem specjalistów do przycinki kilku dużych drzew na działce i trafiłem na pielęgnacja i wycinka drzew Kraków. Okazało się, że firma działa od...
  • Jakie haki do hustawki? Liczba postów: 3 Grupa: Porady i op... Postanowiłem zrobić w ogrodzie huśtawkę dla dzieci. W hurtowni https://www.chle-mar.pl/ kupiłem solidne haki do mocowania huśtawek. Montaż poszedł szybko, a kon...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20017 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 273

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >